Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
EZ
Erudovaný lékař s laskavým přístupem k pacientkám.
Elena
Výborný lékař s profesionálním a lidským přístupem k pacientkám. Navštěvuji ho jako pacientka již několik let, jsem velmi spokojená a všem doporučuji.E.S.
mishka
s panem doktorem jsem byla velice spokojený. Milý, hodný, říká, co se bude dít.
Vždy pomůže, sestřička taky hodná. škoda, že jsem se přestěhovala a budu si muset najít nového doktora :(
může vřele doporučit. Chodila jsem k němu přes 10let.
Martina
Profesionál na svém místě , který vše vysvětlí ... kdyby každý pan doktor měl stejný přístup hned by se lidem lépe a méně stresově žilo ..
pp
Já Pana doktora mám velmi ráda pomohli mi a nebojím se k němu kdykoliv jít jak např.k Janáčkovy no koment
Katka
Neznám lidštějšího, laskavějšího a trpělivějšího lékaře. Když mám jít na prohlídku, tak se dokonce těším a nebojím se na cokoliv zeptat. Ta pozitivní energie, ktará se u něho v ordinaci nachází, pohladí po duši. Doufám, že se bude pan dr. těšit dlouho dobrému zdraví, aby mohl o nás nadále tak skvěle pečovat.
Pan doktor je úžasný nejen lékař ale i člověk jak říká hodně příspěvků. Citím se v rukou opravdového odborníka. Vyřešil můj problém který jak předtím nenapadlo žádného lékaře souvisel s tímto oborem. ODBORNÍK. Bohužel budu muset ale změnit s bydlištěm....snad najdu náhradu..
Velmi dobrý
Skvělý doktor
Vynikající přístup!Skvělý lékař i člověk!