Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
S.P.
Pana doktora absolutně nedoporučuji. Pan doktor mi před 3mi měsíci potvrdil těhotenství. Vše probíhalo normálně až na poslední dvě
návštěvy. Před týdnem ve středu mi pan doktor měřil přes UZ miminko. Bylo vidět, že se mu něco nezdá, ale na mou otázku zda je vše v pořádku odpověděl , že naprosto. Pozval mě na další prohlídku přesně za týden další středu. Na prohlídce mi bylo řečeno, že miminku netluce srdíčko.
V nemocnici mě přijali ihned a dle ultrazvuku mi oznámili, že miminko je mrtvé už zhruba 3 týdny . Takže na mé předešlé kontrole už nežilo a doktor Vambera mě poslal domu.
Čas už nevrátím , ale určitě změním svého gynekologa.
Velmi doporučuji. Příjemné jednání, vysoká odbornost. Navíc hezké prostředí a příjemné sestry. Neznám lepšího gynekologa.
Monika
Určitě nedoporučuji, laxní přístup, nebyl ochotný řešit problémy.. Spíš jako by ho pacientky obtěžovaly..
renata
Tohoto lékaře nedoporučuji. Tento lékař neodhalil během mého těhotenství, že můj syn má kritickou vrozenou srdeční vadu. Myslela jsem, že těhotenství probíhá v pořádku a že se nám narodí zdravý syn. Bohužel, den po porodu nám syn zemřel po převozu do FN HK. V každém případě změním gynekologa. Renata
pacoška
Pan doktor je z mého pohledu dobrý, má pěknou ordinaci, dobré vybavení pro těhotné ženy ale bohužel nepříjemné sestry. Jeho práce je podle mě laika dobrá ale několikrát mi přišlo že se nevyzná v kartě kterou sám píše.
Velmi milý, vstřícný pan doktor. Nikdy se mi nestalo, že by mi neporadil nebo nepomohl. Právě naopak. Co se týče čekárny - malinká, ale útulná. Pana doktora bych neměnila.
Tohoto pana doktora nedoporučuji, přestože jsem u něj byla pouze jednou před půl rokem. Tento lékař mi potvrdil těhotenství pouze z těhotenského testu a ultrazvuku. Nicméně po dvou dnech jsem začala krvácet a tento lékař mi bez prohlídky tvrdil že jsem v pořádku. Až v nemocnici se ukázalo že mám mimodložní těhotenství a na snímku z ultrazvuku, který mi pan doktor Vambera provedl lékař z nemocnice žádné těhotenství neviděl. Až v nemocnici mi teprve provedli krevní testy kterých jsem se u pana doktora Vambery nedočkala. Kdybych poslechla pana doktora Vamberu a nikam jinam už nešla, tak tady ani nemusím být.
Pana doktora též nedoporučuji, chodila jsem k němu v době těhot. bohužel v 8 měs. jsem měla 2krát vys.tlak, otoky apod..p.doktor mi pouze řekl at odpočívám a já do 3 dnů předčasně porodila pro preeklamsii, následně jsem dostala HELP sy a skončila v HK na KARIM (ARO). Opravdu už nikdy více a jeho nepříjemné sestry zažít taky nechci.
na pana doktora si nemohu ani v nejmenším stěžovat, je velice příjemný a své práci rozumí, ostatně já si nemohu stěžovat ani na sestřičky, vždy si spolu příjemně popovídáme
Tohoto lékaře opravdu nedoporučuji. Neřekne pořádně, co Vám je, ale neustále opakuje, že se to upraví. A takhle to jde půl roku, až skončíte na operačním sále. Prostě nejde dělat najednou lékaře a ještě politika.
20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
1.3. jsem vysadila HA. Menstruace přišla jak měla 28.3. a končila 1.4. Jenže 3.4. nám praskl kondom a vzala jsem si za 12 hodin tabletku po. A hned 9.4. jsem dostala další menstruaci. Teď už je to 32 dní a menstruace nikde. Můžu být těhotná ?
Děkuji
Je to velmi nepravděpodobné.
Dobrý den, obracím se k Vám kvůli problému s menstruací. Měla jsem dostat menstruaci 3.4, od toho dne ale pouze špiním - většinou je krev tmavá, ale po utření světlá. Už je to 7 den, co mám tady to špinění a každý den je intenzita stejná. Obvykle je má menstruace velmi silná a trvá 5 dní, ale velmi často se mi posouvá. Styk jsem měla pouze chráněný a HA neberu. Jediné co jsem začala tento měsíc brát jsou probiotika, ale ty by cyklus nějak ovlivňovat neměly. Pořád tápu jestli mám tohle považovat za menstruaci nebo mám vyhledat lékaře?
Ano, považujte to za menstruaci, i když nepravidelnou.