Psychologista
Vyšehradská 49, Praha

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Vyšehradská 49, Praha

1 500 Kč

Psychologista

V 11 letech kdy poprvé otevřel vysokoškolská skripta psychologie věděl, že jde o lásku na celý život. Studium na státním gymnáziu mu jen potvrdilo, jak je těžké nezapadat. Společnost nám vytváří stále požadavky, které kolikrát nemůžeme splnit. Na státní gymnázium navazovalo studium britského gymnázia (The English College in Prague), kde také začal své formální psychologické vzdělání. Po jeho úspěšném absolvování byl přijat na University of New York in Prague na bakaláře psychologie. Během studia absolvoval roční stáž v Nemocnici Na Homolce, různé stáže v Psychiatrické léčebně Bohnice a také dobrovolnictví v ESET-Help centru, které se stará o dlouhodobě duševně nemocné. Během studia jako prezident psychologického klubu také uspořádal své první studentské symposium.
Po napsání bakalářské práce na téma Sebevraždy mladistvých a role rodiny to byl obor, kterému se nadále chtěl věnovat. Byl úspěšně přijat na prestižní newyorskou univerzitu The New School na magistra v klinické psychologii se zaměřením na psychopatologii. Během studia, kdy se podílel na mnohých výzkumech, také pracoval pro newyorskou nemocnici Mount Sinai. Zde se podílel na výzkumu duševního zdraví studentů medicíny a také prevenci. 2014 - 2016 byl členem Todmanovi laboratoře na výzkum psychopatologie. 2015 - 2016 byl také členem Americké Asociace pro Suicidologii (AAS). Po získání magistra nastoupil do světa módy do společnosti Vera Wang a během práce zde si dodělal formální vzdělání v oblasti lidských zdrojů (MBA) na Touro University, škole na slavné newyorské Wall Street. Chvíli na to přešel do klenotnické firmy Tiffany and Company na pozici HR Coordinator. 2016 - 2018 byl členem Society for Human Resource Management (SHRM). V roce 2019 se vrátil do České republiky a založil svoji psychologickou praxi spolu s projektem Psychologista. V této době si zároveň dodělává dálkově doktorát psychologie na škole v Kalifornii.

B
Umístění: Psychologista Individuální psychoterapie (50 minut)

Fantastická podpora a odstranění začínajících depresí. Byl jsem velice příjemně překvapen až milým vystupováním spojeným s úžasnou mírou profesionality …

Umístění: Psychologista psychologické poradenství

Sezení byly velmi přínosné. Pan terapeut mi pomohl s identifikací mého problému a nastavením cesty kterou se mám vydat.

Umístění: Psychologista Individuální psychoterapie (50 minut)

Pana Jiřího jsem navštívila s panickou atakou. Nebyla jsem schopna vyjít mezi lidi. Téměř po roce terapie dokážu jít nakoupit ... opravdu ho vřele doporučuji. Jeho terapie a empatie mě dává velkou sílu žít nový život

B
Umístění: Psychologista

Skvela zkusenost, velmi profesionalni pristup, pan Valasek se umi zamerit na danou problematiku a vest ucinnou terapii, ktera mi opravdu pomohla.

Z
Umístění: Psychologista

Chodím k němu skoro rok a přijdu si jak nová osoba.. Jiří je velmi empatický, důsledný.. když jsem k němu začala chodit, úzkosti mě bránili pomalu vylézt z domu, dnes jsem schopná si znovu užívat života.. děkuji