Správný psychoterapeut je člověk, který pomáhá druhým, aby lépe rozuměli sobě a ostatním lidem.
Praktikuji psychoterapii a psychoanalýzu 35 let. Absolvoval jsem psychologii na FF UK a získal atestaci z klinické psychologie. Mám úplné vzdělání v psychoanalýze (výcvik, teorie, supervize) i ve skupinové terapii z ČR a USA.
Mými největšími úspěchy v terapii jsou úspěchy klientů.
Pomohu Vám ZÍSKAT SVOBODU od:
* neuspokojivých vztahů, rodinných hádek, neporozumění
* úzkosti
* strachu a studu
* smutku, rezignace a deprese
* prokrastinaci
* pochybností, proher a vnitřních omezení
Pomohu Vám NAJÍT CESTU k:
* zdravým a vyváženým vztahům k partnerovi/partnerce, svým dětem i rodičům
* sebedůvěře, vnitřní síle, inspiraci a touze tvořit
* empatii, intuici, porozumění sobě i druhým
* mindfulness
* vyrovnanosti, pocitu naplnění a štěstí
* navázání nových vztahů
Člověk má zdroje k vyřešení obtížné situace v životě uvnitř sebe. Je potřeba je společně hledat, najít a posílit.
Můj hlavní zájem / specializace / profilace je psychoanalýza, která se výslovně / primárně zaměřuje na vztah (analyzanda) k sobě - jak se přijímá? cení si sebe či nikoli? jak se sebou zachází, dobře či ne? jak se cítí s druhými lidmi? atd.
Klasické sezení trvá 50 minut čistého času rozhovoru a honorář je 1500 Kč. Úvodní Konzultaci věnujeme nejen představení Vašeho problému, nýbrž také interpretaci a doporučení, jak postupovat dále. V závěru Úvodní Konzultace se domluvíme na stylu a možnostech dalších osobních setkání nebo on-line spojení.
Při Konzultaci on-line si můžete zvolit, zda Vám více vyhovuje videohovor nebo audiohovor.
Úvodní Konzultaci si prosím objednejte v kalendáři zde na Známém lékaři. Pokud si přejete mne před tím kontaktovat e-mailem, můžete použít adresu psychoanalyza.tyl@gmail.com (písemnou odpověď obdržíte nejpozději do 48 hodin).
Pěkně zdraví a těší se
PhDr. Jiří Tyl