Logo

Nikoly Tesly 6, Praha 160 00

Jsem připravený se Vám plně věnovat. Rezervaci zde na Známém lékaři můžete učinit nyní.

V současné době se můžeme potkat osobně v Dejvicích na adrese Nikoly Tesly 6 nebo se spojit díky jakékoliv službě (Facetime, Skype, Zoom, Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger, běžný telefonát, ...).

Každý si zaslouží podporu a pomoc. Pojďme tedy situaci zlepšit, jsem tu pro Vás.

Pěkně zdraví PhDr. Tyl

Konzultace online • 1 500 Kč

Konzultace online - 2 hodiny • 3 000 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod

Podrobné informace o platbě obdržíte po provedení rezervace termínu.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Nejčastěji hledané služby

Konzultace online

Osobní konzultace

Osobní konzultace - 2 hodiny

Ostatní služby

3 000 Kč

Online konzultace

Správný psychoterapeut je člověk, který pomáhá druhým, aby lépe rozuměli sobě a ostatním lidem.

Praktikuji psychoterapii a psychoanalýzu 35 let. Absolvoval jsem psychologii na FF UK a získal atestaci z klinické psychologie. Mám úplné vzdělání v psychoanalýze (výcvik, teorie, supervize) i ve skupinové terapii z ČR a USA.

Mými největšími úspěchy v terapii jsou úspěchy klientů.

Pomohu Vám ZÍSKAT SVOBODU od:
* neuspokojivých vztahů, rodinných hádek, neporozumění
* úzkosti
* strachu a studu
* smutku, rezignace a deprese
* prokrastinaci
* pochybností, proher a vnitřních omezení

Pomohu Vám NAJÍT CESTU k:
* zdravým a vyváženým vztahům k partnerovi/partnerce, svým dětem i rodičům
* sebedůvěře, vnitřní síle, inspiraci a touze tvořit
* empatii, intuici, porozumění sobě i druhým
* mindfulness
* vyrovnanosti, pocitu naplnění a štěstí
* navázání nových vztahů

Člověk má zdroje k vyřešení obtížné situace v životě uvnitř sebe. Je potřeba je společně hledat, najít a posílit.

Můj hlavní zájem / specializace / profilace je psychoanalýza, která se výslovně / primárně zaměřuje na vztah (analyzanda) k sobě - jak se přijímá? cení si sebe či nikoli? jak se sebou zachází, dobře či ne? jak se cítí s druhými lidmi? atd.

Klasické sezení trvá 50 minut čistého času rozhovoru a honorář je 1500 Kč. Úvodní Konzultaci věnujeme nejen představení Vašeho problému, nýbrž také interpretaci a doporučení, jak postupovat dále. V závěru Úvodní Konzultace se domluvíme na stylu a možnostech dalších osobních setkání nebo on-line spojení.

Při Konzultaci on-line si můžete zvolit, zda Vám více vyhovuje videohovor nebo audiohovor.

‭Úvodní Konzultaci si prosím objednejte v kalendáři zde na Známém lékaři. Pokud si přejete mne před tím kontaktovat e-mailem, můžete použít adresu psychoanalyza.tyl@gmail.com (písemnou odpověď obdržíte nejpozději do 48 hodin).

Pěkně zdraví a těší se

Š
Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Doktor Tyl je nepochybně člověk milující svou vlastní práci, což se myslím velmi patrně odráží i v samotné terapii. Zatím nemám tolik sezení abych si mohl utvořit zcela jasný úsudek, nicméně má dosavadní zkušenost s panem Tylem je zkušenost s empatickým profesionálem s nepochybným klinickým, ale i filosofickým rozhledem.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace - 2 hodiny

Víc než otřesná zkušenost (před více lety) ze sezení v "domácím psychterapeutickém doupěti" p.Tyla. Jak už tady někdo poznamenal, když jsem o této "pomoci" pana doktora vyprávěl svým známým, doporučovali mi, abych na pana doktora "žaloval" u příslušné odborné komory. Vykašlal jsem se to, našel si jinou psychoterapeutku = neporovnatelná zkušenost. Závěrem můj shrnující názor: pan doktor má jistě svůj obor vystudován, ale dobrý odborník v praxi to není. Je to spíš takový (a občas i slovně agresivní) mluva. Ale když to někomu vyhovuje, tak prosím.

Dobrý den, pane M.J.,
děkuji Vám za zpětnou vazbu, byť je veskrze negativní. Zcela rozumím Vašemu sdělení, že jste tehdy nebyl spokojený (před více lety je dlouhá doba) a mrzí mě, že si v sobě dodnes nesete nepříjemnou zkušenost. O to více je důležité, že jste našel kolegyni, která Vám vyhovovala. Každý si zaslouží péči o své duševní zdraví. Ve Vašem případě se mi nepodařilo naplnit své poslání Vám pomoci, upřímně se omlouvám. Každý den pro mě znamená další příležitost pomáhat. Ať se Vám daří, s úctou PhDr. Jiří Tyl

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Chtěl bych se přidat k negativním hodnocením. Pan doktor byl pomalý. Na moje téma jen přitakával. Mhouřily se mu oči. Pil přede mnou pití, ale mně žádné nenabídl.

PhDr. Jiří Tyl

vážím si každého názoru svých klientů, obzvláště pokud mi pomáhají zlepšit kvalitu služeb. Je pravdou, že nápoje proaktivně nenabízím, avšak velmi rád na přání připravím v rámci sezení svým klientům i kávu. Vzhledem tomu, že podle Vašeho podpisu nelze dohledat poznámky z konkrétního sezení, nemohu zdůvodnit, proč jsem pouze přitakával, pravděpodobně jsem s Vámi souhlasil. Promiňte, pevně doufám, že jste našel pomoc, kterou jste hledal. S pěkným pozdravením PhDr. Jiří Tyl

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Jiný

Po zazvonění v uvedený čas se nedělo nic. Po opakovaném zazvonění, cca po 2 minutách, se z domácího telefonu ozvalo nesrozumitelné zahuhlání a otevřely se vchodové dveře. Poté, již trošku s nedůvěrou, jsem pokračoval do patra, kde měla schůzka proběhnout. Opět jsem zazvonil na zvonek. Nyní se však pan Tyl neobtěžoval ani komunikovat, ani nic podobného. Po 10 minutách mi došla trpělivost a místo schůzky opustil. Celkově si myslím, že za XXXX Kč na hodinu, by pan Tyl mohl alespoň otevřít dveře a omluvit se za zpoždění, případně situaci vysvětlit. Za mě je to pohrdání lidmi a toto se neslučuje s mým vnímáním psychologa, který se tváří, jak jsou pro něj pacienti důležití.

Vážený pane J.D.,
situaci Vám telefonicky vysvětloval můj asistent přesně 2 hodiny po Vašem plánovaném sezení, dříve nebylo možné. Mým jménem se Vám omluvil a nabídl kompenzaci. Přeji si Vás ujistit, že vztah se svými klienty považuji za posvátný a pohrdání lidmi je v přímém kontrastu s mými zásadami a povahou. Pevně věřím, že výrok může potvrdit každý, kdo mě v profesním i osobním životě poznal. Snad mi odpustíte a přeji Vám jen nejlepší. PhDr. Jiří Tyl

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Pan doktor, působí jako velmi vzdělaný člověk, který se zajímá a snaží se pomoci. Mohu jen doporučit!!

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Citlivý přístup - jakoby pan Tyl vždy odhadl, zda potřebuji velice citlivý a empatický přístup, nebo zrovna trochu popostrčit. Každopádně pokaždé mě fascinují jeho nové náhledy na věc, které by mne ani nenapadly.
Nesoudí, je velice chytrý (mnohaleté zkušenosti jsou znát) a ukáže Vám svět z úplně jiné perspektivy.

Někdy je to těžké a občas se stane, že ze sezení odcházím podrážděná a naštvaná, terapie není vždy procházka růžovou zahradou, někdy je to nepříjemné. A někdy odcházím vysmátá, že jsem se někam posunula. Je to proces.

A tak, jestli si říkáte, že jste ztracený případ a snad už nic nepomůže, máte trápení, které chcete řešit, ale bojíte se, že Vás někdo bude soudit, nebude Vám rozumět, že to bude trapné, s klidem se sem objednejte, protože tady u Pana doktora najdete pochopení, pomoc, soucit, respekt, jiné náhledy na věc a spoustu dalšího.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Inteligentní a erudovaný člověk se snahou pomoct, v domácím prostředí. Lze se objednat do týdne. Výsledek nemohu posoudit, zatím absolvována teprve první návštěva.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Pána doktora Tyla môžem len a len odporučiť. Empatia, snaha pomôcť, už po pár minútach som mal pocit, že rozprávame spoločnou rečou a že ma počúva a to mi pomohlo sa otvoriť. Má aj zmysel pre humor, takže sa v jeho prítomnosti človek cíti uvolnene. Je to veľký odborník a plánujem s ním spolupracovať aj v budúcnosti. Vždy ked niečomu nechápem, tak sa spýtam a on to vysvetlí. Veľmi veľká spokojnosť.

Umístění: Online konzultace Konzultace online

Pan doktor se dokáže velmi vcítit do druhých a v kombinaci s jeho odbornými znalostmi může být terapie velmi efektivní. Zatím jsem neabsolvovala mnoho sezení, ale pro ty, kteří vyžadují citlivý, ale přesto racionální přístup, můžu pana doktora vřele doporučit.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Jiný

Docházím na metodu biofeedback, léčbu si velice chválím, úleva od symptomů je znatelná.