MUDr. Jiří Tovaryš

Holešov 1 adresa

Kontaktní údaje

Ordinace otorinolaryngologie

Sušilova 1505, Holešov

• s lekářem mám výborné zkušenosti, mohu jen doporučit - je vstřícný a opravdu se zajímá o své pacienty

• Je to jeden z nejhorších lékařů specialistů, jakého jsem kdy zažila. Mé opakujících se bolesti v krku a hnisající čepy na mandlích léčil na základě pohledu pouhým okem slovy, že ty mandle mám hotové, že se s tím nedá už nic dělat. Odešla jsem z ordinace šokovaná jeho arogantností a překvapením, jak mikroskopické má pan doktor oko. Když mě k němu poslala obvodní lékařka znovu asi za měsíc, to se mi zrcátkem podíval do krku a pravil, že se s těmi mandlemi nedá nic dělat, že je to neléčitelné, jenom v případě, že mě budou bolet klouby a nebo budu mít angínu pektoris, tak mandle vystříhneme ven. To se mi nelíbilo a nechala jsem se vyšetřit v jiné ordinaci. Tam mi bez jakýchkoli řečí vzali stěry z krku, přeléčili zlatého stafilokoka a do dnešního dne mám pokoj od bolestí v krku a hnisavých čepů na mandlích. No uznejte, přece nebudu čekat, až skončím na vozíku, že se nepostavím na nohy jak mě bolí klouby a nebo budu mít angínu pektoris??? Ať se tak pan doktor léčí sám, to se mu pak bude jezdit na kole jedna radost!!!

Pan doktor je velice prijemný a hlavně je odbornik na svém místě. Máme jen ty nejlepší zkušenosti. Mužu předem doporučit.

• I

Hezké chování k dětem, podává jasné informace, nemám co vytknout!

nepříjemnýá a arogantní je jen tolik,kolik mu dovolíme:-))ale jako odborník je SUPER!!