Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
velmi mi pomohl a má krátké objednací doby
petr
moc mi pomohl, na rozdíl od jiných vysvětlí a nabídne další možnosti léčby
e
velmi dobrý přístup, pomohl
Velmi moudrý člověk, nesnaží se pacienta odbýt, ale má zájem mu pomoct. Já jsem tam přišla psychicky na dně, protože jsem měla zdravotní porblémy a nikdo nevěděl co to je a všichni mě odbývali. On mě pozorně vyslechl, napsal něco na uklidnění a poslal na potřebná vyšetření,až se konečně zjistilo, že to je borelioza. Jsem mu velmi vděčná.
pan doktor mi velice pomohl s mojí depresí a úzkostí, když jsem k němu šla poprvé a opravdu mi nebylo dobře, tak byl schopen mě příjmout hned druhý den ráno a ne jako spousta ostatních psychiatrů, kteří mě objednávali za 4 nebo dokonce 6 týdnů.
Dana
našel podstatu problému, velmi kreativní, přístupný i alternativním, nepráškovým, řešením
lenka
Pan doktor mi hodně pomohl s mými problémy. Oceňuji, že se s ním dá dohodnout na nestandartním přístupu, například na návštěvu večer mimo jeho ordinační hodiny, nebo naopak brzy ráno. Nepřikazuje, ale diskutuje. Nabídl mi různé možnosti léčby, vše vysvětlil a měla jsem možnost se rozhodovat.
jakub
Myslím si,že tady ne.
hurka
Při vyšetření je neosobní, dívá se jen do počítače. Často mimo ordinaci a nemá za sebe domluvený zástup, i když ordinaci má společně s jiným psychiatrem.