Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A.M.
Pan doktor je prostě skvělý! V jeho ordinaci se vždy cítím komfortně a jeho přístup je lidský a profesionální. Vždy mi pomohl a nikdy nic nezanedbal. Velké plus ode mě má také za sestřičku, která je nápodobně vždy milá a ochotná. Můžu jen doporučit
Theresa
Pan doktor je opravdová kapacita, vše vysvětlí a jeho paní (sestřička) je též velice milá a usměvavá žena, která umí uklidnit a potěšit, člověk má po příchodu do jejich ordinace chuť se usmívat. Oceňuji, že jim můžete zavolat i o víkendu/ve svátek a vždy vám to zvednou a pomůžou.
jl
K panu doktorovi chodím už 20 let. Je to výborný odborník. Vždy vše vysvětlí. Chodí k němu i moje dcera.
Jsme nad míru spokojené. Patří mu i jeho manželce velké DĚKUJI.
Renata
Pan doktor si mě převzal ve 20.týdnu těhotenství a udělal mě vyšetření jaký před tím nikdo.
Konečně jsem věděla že jsme s malou v pořádku.
Děkuji :)
Pan doktor Švestka mě převzal do péče ve 36.týdnu těhotenství.Musím mu moc poděkovat, byl velmi příjemný, profesionální, komunikativní. Podle mého názoru je to skvělý lékař s lidským přístupem a já ho můžu všem jen doporučit.Děkuji.
Nnení co jiného dodat, prostě perfektní péče :)
Pan doktor Švestka je zatím nejlepší gynekolog, ke kterému jsem chodila. Příjemný, laskavý, šetrný při vyšetřování a má i velmi milou a hodnou paní sestřičku. Jsou báječný tým!p.Plná
Alena
Vždy mi poradí velmi dobře, chová se příjemně, snaží se vše dobře vysvětlit. Ordinace je krásně zařízená, mám dobrý pocit z prostředí, žádný stres nehrozí. Sestřička je velmi hodná a milá, vždy potěší a uklidní :)
Blanka
Pan doktor je milý, vstřícný, příjemný odborník. Návštěva v jeho ordinaci je bez jakéhokoliv stresu
Hrdinová Simona
K panu Doktoru Švestkovi chodím moc ráda a moc si ho vážím.Člověk u něj cítí jistotu a podporu a to i ze strany sestřičky.Já jsem měla mnoho zdravotních problémů a pan doktor se snažil je vždy vyřešit jak nejlépe uměl a ten nejdůležitější mi vyřešil a to je,že díky jeho péči máme krásného zdravého syna.Kdykoliv bylo potřeba tak jsem mu mohla zavolat,at to bylo v noci,nebo o víkendu nebo svátcích a vždy mi byl plně k dispozici.Za to mu patří velké DÍKY.Moje maminka a taky tchýně k němu chodí už několik let a jsou též nad míru spokojené.Ani jedna z nás s ním nemá jedinou špatnou zkušenost.Tohle je pan doktor na úrovni.Mohu jen doporučit.Byla doba,kdy jsem k němu chodila každý týden a nevadilo mi to,dokonce jsem se tam i těšila.