MUDr. Jiří Švejda

Dlouhá 14, Horní Slavkov

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

jedno velké děkuji pane doktore za letitou ,super údržbu mého zdraví ,poděkování patří i sestřičce !!!!

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Pan doktor je obětavy, empaticky, vždy se snaží pomocí. Má stejně skvělou sestřičku. Rozhodně doporučuji.

Pan doktor Švejda je dobrý lékař, pomohl mě i mé mamce,jsem mu vděčná obzvlášt za mamku.At si každý tu jeho práci skusí je to také jen člověk ne stroj.Poděkování patří i sestřičce Janě Pagačové.

Bez výhrad. Po lidské i odborné stránce je pan doktor Švejda kapacita a velký sympaťák.

Problémy pacientů vůbec neřeší.... jen vypisuje žádanky a čeká na výsledky a další doporučení od odborníků protože sám by se situaci nesnažil řešit dalšími vyšetřeními, protože Vám podle něj nic není a radši Vás pošle na psychiatrii. Ale pane doktore ona existuje i imunologie kam jste asi v životě nikoho neposlal!

Pan doktor Švejda je velice dobrý člověk a lékař .Fr.Martinkových

Každý má své mouchy a i náš pan doktor je člověk a má nárok na své dny....Pan doktor je fajn a nikdy neřekne ne, samozřejmně pokud ho někdo nenaštve, ale tomu se já osobně nedivím při představě jaká mu do ordinace chodí individua (ne všichni).
Můžu doporučit.

Je to skromný a vlídný člověk s velkým sociálním cítěním. je velmi milý ke starým lidem, pomůže, vyléčí.

jse spokojen

Je to doktor na kterého se mohu vždy spolehnout.Poradí,vyléčí,pomůže. Sestřička je taky moc milá.Prostě Doporučuji!!!