Praktický lékař pro dospělé
Revoluční 1076/13, Jablonec nad Nisou

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

O

Doktor s lidským a vlídným přístupem. Před předepsáním atb vždy kontroluje krev, bez váhání napíše doporučení k specialistovi... Chodím tam ráda. On i sestřička jsou velice příjemní.

K panu doktorovi chodím cca 15 let, neřešila jsem nikdy nic moc závažného, nazvala bych to pravidelnou údržbou, vyjímečně chřipka, nachlazení, pak předoperační vyšetření nebo kontroly po operaci krku. Vždy se ke mě choval velice lidsky, profesionálně, příjemně, stejně tak jako sestřička. Na návštěvách lékaře nespatřuji jako zdravý člověk nic pozitivního, ale když už sem musím, jdu sem ráda, protože vím, že budu jednat s příjemnými lidmi na svém místě.
L. Kučerová, Jablonec

Neschopný a nefunkční doktor...

Tak něco podobného jako bylo vyšetření u pana doktora jsem ještě nezažil. Zastupoval mojí obvodní lékařku, která byla na dovolené. Mám vysoký krevní tlak a v noci mi nebylo dobře od srdce. Ráno jsem šel za panem doktorem, který zřejmě neměl svůj den. Celou návštěvu jsem měl pocit, že obtěžuji. Srdce mi ani neposlech a tlak mi taky neměřil. Zeptal se co chci, tak jsem mu popsal svoje zdravotní problémy a pan doktor se zeptal co jako chci. Řekl jsem si o vyšetření ns kardiologii. Pan doktor to komentoval slovy, že se na to vysere a že to ze svého platit nebude. Takže svoje razítko na žádance o vyšetření pomocí izolepy přelepil razítkem mojí doktorky. Celou dobu přípravy této žádanky mi vysvětloval, že mám počkat na svojí doktorku, která má ovšem 3 týdny dovolené. Neumím si představit, že bych ty 3 týdny čekal. Byl jsem u něj poprvé a pevně doufám, že naposledy.

velice příjemný lékař. jsem naprosto spokojená, nikdy nečekám déle než 15 min., ochotný a profesionální doktor.

Přistupuje se zájmem o pacientův stav, je velmi dobrý odborník na akupunturu a imunologii

pan doktor je vlídný, pohodový, profesionál, cením si jeho lidského přístupu

jsem spokojený,chová se profesionálně.

Š

Vždy přijímá pacienta s vlídnou tváří bez časových prodlev a s úsměvem.Jeho jednání je příjemné a zvláště si cením toho, že při závažnějších zdravotních problémech odešle vždy
pacienta k odbornému vyšetření.