Ohmova 271, Praha
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
M.N.
Predepisuje antibiotika jako bonbony na vse bez predchozich vyteru. Kdyz se vec nelepsi, udela test, aby zjistil, ze antibiotika vubec nebyla potreba, protoze se jednalo o virove onemocneni a nasadi neco jineho. To, ze mi antibiotika rozhazi vse v tele ho moc nezajima, nasadi fakeovy usmev. Mam velmi rozporuplne pocity.
Ovsem sestricka je jedna z nej.
Miloš
Když jsem hledal praktického lékaře v Praze, procházel jsem také tento portál. Nestačím se divit, když asi za měsíc tu u lékaře chybí všechny negativní komentáře, které tu ještě tehdy zářily. Už mě tedy nepřekvapuje, že tu jsou pouze ta krásná slova, jak je úžasný a profesionální.
Pana doktora jsem navštívil osobně, proto tu zanechávám negativní komentář z našeho jednání. Dojalo mě, jak dokáže lhát a přitom se klientovi smát a dívat do očí. Pokud bych si všechny náležitosti nezjistil předem, asi bych uvěřil. Jako třešničku, když mu došly argumenty, si najednou vzpomněl, že vlastně nemá smlouvu s VZP, proto to nemůže udělat. Opět se u toho vysmíval. Při odchodu z ordinace jsem se jen pro zajímavost zeptal sedící paní, co má za pojišťovnu a ejhle…VZP. Hezká byla její slova, která naznačila, že doktor raději ošetřuje ženy.
Pokud budete přemýšlet o panu Skoupém, dávejte prosím pozor na jeho slova a přetvářku. Předchozí negativní komentáře, které tu chybí, vypovídaly o podobných situacích, proto jsem se o věcech informoval ještě před vstupem do ordinace.
Klimčák
Je skvělej,profík a v pohodě.Doporučuji.
Pan doktor je naprostý profesionál.Ke všech výsledkům mi podal adekvátní informace.Jeden z mála doktorů,které mohu vřele doporučit.
Velmi schopný vstřícný a profesionální. Vždy vše vyřešil přesně a šetrně. Mohu jen doporučit.
k.m.
velmi dobrý
Gumídek
Profesionál se vším všudy, odstranil mojí fobii z bílých pláštů. Dokáže skvěle komunikovat a najít řešení. Všem z okolí doporučuji.
Karel Jedlička
Příjemný a hodný pan doktor. Nikdy mě neodbyl a vždy přišel se správným řešením.
Síma
Pan doktor je velice milý, ochotný. Je velice profesionální a ka pacientům se chová s úctou. Doporučuji
Lenilunka
Lékař je vstřícný a přístupný, jedná s pacienty slušně, je kvalifikovaný.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze