Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Pan doktor je skvělý,jemný,citlivý,důkladný.Doporučuji všem ženám,jeho laskavé a milé chování vás zklidní.

Pan doktor je velice klidný, příjemný, ohleduplný člověk a lékař, máte pocit naprosté jistoty a důvěry. Doporučuji, navštěvuji jeho ordinaci už přes 30 let.

jsem snim velmi spokojena jen diky nemu mam z na svete tri krasne deti a ctvrte na ceste je opravdu vyborny at se ho zeptam na cokoli vzdy mi odpovi a po pripade skvele poradi

R

Já si nemohu stěžovat, jenom si někdy říkám, jestli v jeho věku dokáže sledovat všechny nové trendy a postupy? Někdy mívám dojem, že ne.

R

Pana doktora velice doporučuji, ačkoli doktorům moc nevěřím a nemám s nimi vetšinou moc dobré zkušenosti tak tento pan doktor je opravdu skvělý. Kdyby takoví byli všichni tak by byl svět mnohem veselejší. Díky němu mám krásnou dceru a jsem mu velice vděčná.

Jen díky jemu mám 2 kluky.

Zkušený, pečlivý, jde mu o člověka

Chodila jsem k panu doktorovi několik let v podstatě jen pro antikoncepci.Pak jsme se s manželem rozhodli pro dítě a tabletky jsem vysadila.Nedlouho poté jsem otěhotněla a vše bylo v pořádku do doby,než mi v 6.měsíci těhotenství začalo být špatně a začala jsem zvracet.Pan doktor mi řekl,že vše je v pořádku,že je to dietní chyba,ať upravím jídelníček,Já mu nevěřila a objednala se jinde na gynekologii a tam mi udělali ultrazvuk a zjistili,že nic není v pořádku.Dítě bylo vývojově min o 3 týdny pozadu a mělo "střevní kličky" a téměř se dusilo,proto ty nevolnosti a zvracení.Bohužel na záchranu bylo pozdě,musela jsem předčasně porodit a mimi bojovalo o svůj život 3dny v inkubátoru ve FNsPO v Ostravě - Porubě.Takže k Vám už NIKDY VÍCE!!!!

O panu doktorovi můžu říci,že náš rodinný lékař,chodí k němu moje babička 70,moje maminka50,a od svých 15 k němu chodím já se setrou.25,28.Jsem spokojená,důvěru,kterou k němu mám,od říkajíc puberty,jsem ještě nikdy nikde neměla,ato jsem si užila kvůli neplodnosti klinik,kde se za všechno platí a chovají se k vám jako ke kusu hadru.A v této ordinaci se cítím skvěle....jen to nemůžu říci o sestřičkách,které jsou drzé..přez celou čekárnu se Vás ptají,kdyže jste to měla naposled..a nedej bože mít zpoždění...to hned vyřknou před ostatními větu...to jste těhotná...opravdu nevkusné,když jste neplodná!!!

S panem doktorem jsem spokojená, ovšem o jeho drzých sestřičkách tohle říct nemůžu!