Milan C.
Vždy je v pohodě a chová citlivě k našim bolístkám. Prostě je SUPER :)
LK
Profesionální a lidský přístup. Pana doktora můžu jen doporučit! Nikdy u něj dlouho nečekám, se sestřičkou jsou skvělý tým.
Hana Hejcmanová
Pan doktor je ochotný, vstřícný, vždy pomůže. Se sestřičkou jsou skvělá dvojka .Nelze než chválit. Nikdy dlouho nečekáme, akutní problém vyřeší ihned. Dojíždíme s manželem do jeho ordinace přes 20 km.
Jitka
Nejlepší pan zubař na světě!!! Je báječný pro dospělé i pro děti. Můj synek se zubaře vůbec nebojí, teď mu jsou 3 roky a už jsme bez problémů absolvovali několik prohlídek. Když máme kdokoli v rodině problém, někam nás nacpe do programu a pomůže.
ustavrychnov3
Pan doktor se sestřičkou jsou super! Dojíždíme celá rodina. Velká spokojenost.Ochota,přijatelné objednací doby. K.H.
Lukáš Svoboda
Doktor Šilhan je pro mě nejlepší zubař, co znám. Ochotný, šikovný a vysvětlí vše, na co se člověk zeptá. A samozřejmě se též připojuji k názorům, že jak pan doktor, tak sestřička mají vždy dobrou náladu a jsou velice vstřícní.
Lukáš Svoboda
Pan doktor je skvělý, vždy má dobrou náladu a sestřička taktéž. A navíc mu do konce života budu vděčit za to, že když mi bylo asi 9 let, upozornil rodiče na "plnou pusu zubů" a tak jsem dostala rovnátka. =) Doteď mám ty dva zuby co mi vytrhl schované v krabičče. Za to mu patří veliký dík.
Jeden z mála lékařů, který si umí objednat pacienty. Nikdy se mě nestalo abych čekal déle než 15min.
Je velice ochotný a pečlivý.
Doporučuji
K panu doktorovi chodíme celá rodina a všichni si ho chválí. Velmi citlivý a lidský přístup, už se nebojím chodit k zubaři!
Pan doktor , je nejen velmi dobrý zubař ale i vždy ochotný a příjemně naladěný
člověk.Samozřejmně i se super sestřičkou.
Simona M.