Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika Žatkovičová
Je to ten nejlepší gynekolog jakého jsem doposud mnela,velice pečlivý a milý, lidský přístup..člověk na jedničku.Vdecim mu za hodně.Take sestra ,velice milá vstřícná a rozumná.Chvalim!
Lenka T.
To, že je lékař příjemný a chápající, u gynekologa opravdu oceníte. On je ale hlavně moc pečlivý - v průběhu těhotenství diagnostikoval záležitost, kterou by pravděpodobně 90 % lékařů považovalo za banalitu a vůbec by se tomu nevěnovalo. Informace poskytuje srozumitelně a jasně, řekne, jaký bude další vývoj, atd. V průběhu těhotenství jsem "prošla" rukama lékařům a lékařkám, jednoznačně je bezkonkurenční - nedělá to minimum, které musí, naopak - jako lékaře jej hodnotím jako nadstard! A na naše lokální poměry - velká výjimka.
opravdu můžu jen doporučit,je perfektní a ten jeho přístup opravdu podpoří!!
mn
naprosto vynikající doktor!!!!
Nemohu najít správná slova. Je sním v ordinaci švanda a špatnou zprávu řekne s úsměvem a hned se to lépe bere. V nemocnici na sále je profík a to platí i o ordinaci.Já osobně mu moc děkuju a to i za kamarádku,která je nyní těhulka a má problémy.
pacientka
vynikajicí lékař