Mgr. Jiří Salvet

přijímá nové pacienty

Psycholog, Psychoterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem psychoterapeut, lektor komunikace, supervizor, mediátor. Absolvoval jsem komplexní pětiletý psychoterapeutický výcvik Umění terapie. Většinu svého pracovního času věnuji psychoterapii. Více o mně na mých webových stránkách www.psychoterapie-brno-salvet.cz.

Nejčastější témata, kvůli kterým mě klienti vyhledávají:
deprese,
úzkosti,
obtížná životní situace,
partnerské vztahy,
nedostatek sebevědomí,
závislosti

Nabízím individuální, párové i rodinné terapie.
  • psychoterapie

Párová psychoterapie

Supervize

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
• Umístění: Soukromá psychoterapeutická praxe...Více • Párová psychoterapie Méně

Od návštěvy jsme čekali hodně, ale dostali jsme jeďte víc.

• Umístění: Soukromá psychoterapeutická praxe...Více • Konzultace online Méně

Po prvním sezení můžu říct, že pan Salvet u mě trefil hřebík na hlavičku. Pro mě to bude pravděpodobně dlouhá cesta, ale jsem za to rád, protože pokud je cesta, bude i cíl. Příjemné prostředí a můžu říct, že je neskutečně úlevné se vypovídat někomu nestrannému. Něco jsem si z terapie odnesl a teď to bude jen na mně, co si z toho vezmu a jak se sebou naložím.

Návštěva ověřená
• Umístění: Soukromá psychoterapeutická praxe...Více • individuální psychoterapie Méně

Psychoterapeut, který vás nejen vyslechne, ale také vnese nový pohled na věc. Tak trochu moudrost kazatele, který už nechá na vás, jakou cestu si vyberete.

Návštěva ověřená

Pochopení, názor, nabídka, skvělé rozebrání problému. Dlouhodobá terapie. Vrátila jsem se po dlouhé době.

K pánovi Salvetovi chodievam už zopár rokov. Zhruba od puberty ma občas potrápili úzkosti a panické ataky, vtieravé myšlienky a strach z neznámeho. Na vysokej škole som vyhľadala pomoc a som nesmierne rada, že som si vybrala pána Salveta. Ukázal mi cestu, ako sa s tým, čo cítim spriateliť, a s každým ďalším sedením sa strach z príchodu ďalšej úzkosti zmenšoval. Taktiež sme sa rozprávali o mojom strachu z uzavretých priestorov lietadiel, výsledkom čoho som mohla prežiť jedno z najkrajších období v mojom živote 12 000 km sama od domova. Naše diskusie mi pomohli akceptovať negatívne emócie, aktívne na sebe pracovať a zlepšiť kvalitu môjho života. K pánovi Salvetovi stále raz za čas zájdem a vždy odchádzam s dobrým pocitom, pripravená na ďalšie výzvy, ktoré život prináša. Ďakujem veľmi pekne.

Návštěva ověřená

Na psychoterapii se k Jirkovi pokaždé těším. Již samotný prostor - s pohodlným křeslem a kávou/čajem v kombinaci s velkou dávkou empatie a Jirkova klidného hlasu - ve mně vzbuzuje pocit bezpečí a důvěry pro sdílení osobních záležitostí a témat. Jirka vždy pozorně vnímá vše, co mám na srdci a postupně mi odkrývá a nabízí pro mě naprosto netušené nové úhly pohledu, na které bych bez něj nepřišla. Pomáhá mi utřídit si myšlenky, najít vnitřní klid a balanc. Nabízí východiska problému, aniž by vnucoval nějaké konkrétní řešení. Nemaže med kolem pusy a je přímý. Chodit k Jirkovi na terapii vnímám jako jedno z nejlepších rozhodnutí v životě a tato investice do uzdravování duše mi dává obrovský smysl. Po každém sezení mám novou sílu do dalšího týdne. Jirka totiž dává do psychoterapie něco navíc. Kus sebe.

Návštěva ověřená

Vytvořit v dnešním světě prostor bezpečí, přijetí a podpory v rámci terapie není nutně samozřejmosti. Pan Salvet je každou minutu sezeni s Vámi. Opravdu s Vámi. Po letech budování obranných mechanizmů se začínám vracet k sobě. At už jsme řešili akutní životní situaci nebo rány minulosti, pan Salvet dokázal pomoct a ulehčit cestu která při hledání sebe sama jednoduchá není. Neskutečnou přidanou hodnotu je i to že pan Salvet pomůže si uvědomit kolik snahy a moci v sobě již máte. A to je vzácné a výjimečné.

Návštěva ověřená

Shrnout zkušenost s Jiřím do těchto pár řádků – hodně složitej úkol. Fakt je ten, že je to pro mě je jedna z nejvýznamnějších životních zkušeností. Asi nejvíc se mi na rozhovorech s Jiřím líbí, že to není o vznešených frázích a radách, ale že to prostě přirozeně plyne. Jsou to vhodně podaný dotazy a podněty k tomu, abych měl po sezení na nějakou dobu hlavu jak balon, a věřte, že se to hodí! Protože podle mě je právě toto cesta k tomu, abychom žili plně, vědomě a v míru se sebou a s okolím. A já jsem za tuto cestu moc rád!

T

Pan Salvet se díky svým zkušenostem dokáže dotknout témat, jež rezonují a na něž je dobré se zaměřit. Vím, že se na něj dá spolehnout, čehož využívám v těžší životních situacích, které nejsem schopen již zvládat sám. Ideální by bylo chodit pravidelně, ale asi to všichni známe, chodíme až když něco nefunguje.. S pomocí pana Salveta dokážu věci vidět ne zúženým pohledem, často zavádějícím, negativním, ale značně otevřeným, plných možností a nadějí. Děkuji za to, za každé sezení, pomáhá to.

Návštěva ověřená

Pan Salvet má bohužel veliký problém s držením hranic v psychoterapii. Zejména ženy by si měly na tohoto člověka dát pozor. Z terapie jsem odcházela v horším stavu, než ve kterém jsem do ní vstoupila. Pan Salvet mi ukázal, že terapie může být nejen neúčinná, ale i nebezpečná. K.P.