Ivan Duda
MUDr. Roth je naším rodinným lékařem již cca 15 let a nikdy bych neměnil. Jako lékař, jako člověk, vše pouze v superlativech. Jakýkoliv zdravotní a někdy i osobní problém profesionálně vyřešen. Mohu hovořit pouze v superlativech. Za panem doktorem odjíždím z cca 15 km vzdáleného Libušína.
Pan doktor léčil leta mojí babičkua ta o něm tvrdila,že je to hodně dobrý doktor,který má uznání pro lidi.Moje máma k němu přešla i já jsem rozhodnutý,že si u něj založím kartu.Martin Morávek...Velká Dobrá,Svahová ulice č 1
Je to PAN DOKTOR :-) Je to náš rodinný lékař a v žádném případě bych neměnila. Je to odborník a fajn člověk. Má lidský a milý přístup a vždy z jeho strany cítím zájem. Jsem moc spokojená a všem pana doktora doporučuji. Svých pacientů si váží.E.S.
Lada ŠImáková
s panem doktorem Rothem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Po autonehodě jsem měla mnoho zdravotních komplikací, ale pan doktor mi vše podrobně vysvětlil a ujišťoval, že vše bude v pořádku. Už jen taková psychická podpora mi pomáhala v dlouhodobém léčení. Kdykoliv za ním přijdu, najdu u něj profesionální pomoc, pochopení a hlavně kvalitní lékařskou péči. Nesmím zapomenout na paní sestřičku. Usměvavou, fajn ženskou :-)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Ústí nad Labem
Praktičtí lékaři v Jablonci nad Nisou