Palackého 1334, Třešť 58901
janinapestova
S přístupem, chováním i léčením pana doktora jsem maximálně spokojená. Je to sympaťák a pohodář. Jen mi trošičku vadí, ordinační hodiny, které má pouze dopoledne..
Při první návštěvě na nás pan dr. i sestřička působili velice příjemně, proto jsme jejich služby opět vyhledali dnes ( po 2 letech).
Všichni se vyvarujte příchodu do ambulance kolem poledne, protože pana doktora ani sestru nezajímáte vy, ale odchod na oběd a hodiny na zdi. Jejich dnešní arogantní a opravdu velice neprofesionální chování nás natolik pobouřilo, že si budeme stěžovat přímo u pana ředitele. Na ordin. hodinách u ambulance nemají napsanou ani polední pauzu, tak člověk těžko může předpokládat, že jim přijde do ordinace nevhod. Stačilo poprosit o chvíli strpení a ne nás hned poslat domů, aniž by pořádně věděli s čím člověk přichází. Tito dva zaměstnanci by se nad sebou měli zamyslet a příště si nechat svou arogantnost a kyselé obličeje na doma, JSOU OSTUDOU VE ZDRAVOTNICTVÍ.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Je velice ochotný, když může tak pomůže. Kolik už mi vyléčil zlomených prstů, vyvrknutých kotníků a tak podobně. Určitě bych neměnila, určitě všem DOPORUČUJU! A ještě ke všemu moc milá a sympatická sestřička. Pan Rohovský je doktor na pravém místě :)
Nikdy jsem u něj nebyla, až letos se švagrovou, které je 83 let a zlomila si ruku. Byla jsem moc mile překvapená jeho chováním a hlavně jednáním a přístupem sestřičky. To je úplný anděl. Dávám 1 s hvězdičkou. Jsou to moc sympatičtí lidé a to také pomáhá uzdravovat a hlavně starý člověk to ocení, že se s ním nejedná jako se zátěží. Pane doktore, moc Vám děkujeme.
Lékař který je velice ochotný, má dobré jednání s pacienty a vždy pomůže pokud je to v jeho silách.
Hana Noskova
Co jsem se k nemu jako male a dorustajici dite nachodila! Kolik vyvrknutych kotniku a sportovnich urazu ze skoly i z hriste mi uz osetril! Byl to uzasny lekar, vynikajici odbornik a velky sympatak. Niky jsem se ho nebala, vzdy vylecil, napravil a pousmal se. Zadny jiny lekar me nedoprovazel vic zivotem jako MuDr. Rohovsky a vsechny vzpominky co zustaly jsou jen pozitivni. :-)
Jitka
Suprovej lékař, a hlavně pomůže!!
sam
Vždy poradí a pacient je pro něj člověk , ne statistický údaj
ddd
Specialista, kliďas.