Pětiletý psychoterapeutický výcvik Integrace v psychoterapii (nyní poslední ročník), řada workshopů a kurzů týkajících se oboru. Kandidátní členství České asociace pro psychoterapii.
Pracovní zkušenosti z neziskového sektoru a z nemocnice, kde stále na zkrácený úvazek pracuji. Více o principech práce, ze kterých vycházím zde.
Jinak mě zaměstnává a rozradostňuje rodina, a když to jde tak také umění všeho druhu, pohyb a výhled na zelené kopce...
Párová konzultace (50 minut) • 900 Kč
Individuální psychoterapie • 700 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí2 názor pacienta
Doporučuji
Pan doktor Renza je velmi příjemný a s kamarádským přístupem. Biď je tento lékař mladý, chová se velmi profesionálně. Doporučuji.
Isis
Cítila jsem se vnitřně rozbitá na malilinké kousíčky těmi všemi těžkými, nejen osobními, ale i pracovními událostmi, které se přihodily ve velmi krátkém období a kupily se na mne jedna za druhou bez nádechu a v práci pak nepřestávaly kupit dál… Byl to zoufalý stav ale díky němu jsem na něj byla úplně sama.
Svým něžným přístupem, vyslechnutím, terapeutickými cvičeními k vnitřnímu vyklidnění a uvědoměním si důležitosti svého osobního já, před chtěním v této krizové situaci pomoci druhým a tím ještě víc zatížit sebe.
Návštěvy mi pomohly přenastavit tuto laťku, která mi v té situaci bránila soustředit se na sebe sama.
Nikdy by mne nenapadlo, jak křehká je psychika v momentě extrémního přetěžování a jak dlouho může trvat pomalé vracení se do normálního stavu. Důležité je mít to štěstí, které jsem měla já, když jsem se obrátila na Vás - člověka, který mne dokázal přijmout v nouzi i přes svoje pracovní vytížení a cítit od Vás po celou dobu usebestřeňujících terapií, uklidňující souznění a porozumění.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně