Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
medhoney
O zemřelých jen v dobrém .... já k němu chodila 18 let a nikdy problém.
V 15ti mě zachránil od špatně diagnózy gynekologii která ho zastupovala. Ušetřil mě laparoskopie která by byla zbytečná.
A svoje těhotenství u nej jsem si užila. Žádný problém s zadankou ani vysetrenim natož napsáním neschopenky.
Zprava o jeho smrti ne hodně zasáhla, těžko se tomu dá věřit :-(
Pane doktore pro mě jste byl super doktor.
Mějte pokoj v duši.
Budu na vás
s láskou vzpomínat.
mullerovazdenka
Dnes jsem chtěla absolvovat pravidelnou gynekologickou prohlídku.
Měla jsem takové neblahé tušení, že něco není v pořádku, když v ambulanci 14 dnů nikdo nebral telefon. Na dveřích, bohužel, jsem našla parte pana doktora, že 16.02.2018 náhle zemřel.
Moc mě to zasáhlo, chodila jsem v němu 30 let a byla jsem velice spokojená. Pan doktor byl přívětivý, pečlivý, jemný a z jeho ordinace jsem vždy odcházela jako z návštěvy od dobrého známého.
Bude mi moc chybět. Čest jeho památce. Zdenka Sklenářová
Mary
K panu doktorovi jsem po 4 měsících těhotenství přestala chodit. Jak už bylo zmíněno v komentáři pode mnou, dělá nesmyslné vyšetření kostí.Na screening 2 mi nechtěl dát žádanku, že prý z lidí tahají peníze.Když jsem se ho jako prvorodička ptala, zda můžu chodit do bazénu, všechno mi zakázal, že mám ležet doma, přitom můj nový doktor s tím nemá žádny problém. Jako prvorodička jsem měla víc dotazů ohledně neschopenky tad, bylo vidět,že ho to unavuje a řekl mi, že jsme ztatili čas kvůli blbostem. Navíc má pan doktor staré vybavení. Ale sestřička je hodná, vždy jsem se mohla obrátit na ní.
marmen.b
K p. doktorovi jsem začala chodit do těhotenské poradny (byl blízko mého bydliště), po třech měsících od registrace jsem se mile ráda vrátila k mé doktorce a raději budu dojíždět víc km. Pozor! Z nepochopitelných důvodů nedává žádanku na screening ve 2. trimestru, i když je hrazeno z veř. zdr. pojištění, měla jsem pak problém sehnat pracoviště, kde ho udělají bez žádanky... Nezajímaly ho ani výsledky z vyšetření, která jsem absolvovala, atd. atd. Na co ale nezapomene, je vyšetřit kosti, doklad o zaplacení vůbec nevypisuje, kouří v ordinaci... Absolutně nedoporučuji.
Lucénka
K panu doktorovi jsem chodila cca od 18ti let. Na všechno by dával hormony ať už mně, nebo mé mámě.
Odradilo mě neustálé vnucování měření kostí a neprofesionalita.
Nyní chodím k soukromé paní doktorce a nedá se to s péčí pana doktora vůbec srovnávat. Raději si připlatím a mám klid.
Veta K.
K panu doktorovi jsem chodila cca 15 let,pravda je,že je jeden z mála,kde se nemusíte objednávat.Jinak bych lékaře nedoporučila!!!!Díky antikoncepci ,kterou jsem na základě menstruačních potíží v 42 letech(mimochodem běhěm 4 let vystřídala 3 druhy) mě odvezla záchranka s tepennou tromózou.Měla jsem štěstí,že krevní sraženina nešla do mozku nebo k srdci.Málem mi byla amputována ruka-naštěstí mi ji zachránili,avšak mám ji částečně nepohyblivou.Několik let jsem každou návštěvu z jeho úst slyšela-s těma myomama vydržíme...nakonec mi vzali dělohu i vaječníky(v 43 letech) !!!
rado.fish
Pana doktora a sestřičku hodnotím velmi kladně. Oba jsou ochotní vše vysvětlit a navíc jsou oba velmi příjemní lidé. V čekárně jsem čekala jen pár minut, poté mi sestřička v ordinaci dala několik užitečných informací a doporučení. Následné těhotenské vyšetření provedl pan doktor pečlivě a rovněž mi dal cenné
informace ohledně dalších vyšetření. Nezbývá mi než konstatovat, že pan doktor a sestřička jsou odborníky na svém místě.
Veronika Čejková
Katy
Keby sa dalo dať 0 hviezdičiek dám i nula. S horším lekárom som sa nestretla! Ja už som od neho dávno prehlásená k inemu gynekologovi a lepšie som spraviť ani nemohla. Pan doktor si svojrázne predpisuje lieky, náhodne len jednu značku!! o administratívnych nezrovnalostiach v komunikácií s poišťovnami ani nehovorím!! radím ruky preč!
zvedMarikaMarikaavyy
Pan doktor je takový starý unavený pes...s prominutím,ale nejde to říct jinak.Místo,aby se staral o problémy pacientek,tak s vámi mluví jak s mentálem,hlavně chce peníze za kostičky nebo navrhne jedinou léčbu a to antikoncepci,prodávajíc přímo v ordinaci.Sestra mi odmítla napsat potvrzení o prodeji.,a stejně mi byla k ničemu,pak mi řekl,že ji brát nemám.Mimochodem ta,která už tam není,ta byla úplně pomatená.dokud nepřijde nějaký problém,tak vám připadá,jaký je pan doktor milý...,ale to také není tak.Přešla jsem k jiné gynekol.ordinaci,všude jich je tolik na výběr a na profesionální úrovni,měla jsem to udělat už dávno!Teď kvůli němu musím na operaci...
m.z.
Dobrý deń,
po nejakom čase som sa sem vrátila,aby som si prečítala ďalšie komentáre k panovi doktorovi.Jediné,čo ma zarazilo je,že moje príspevky z obdobia 2/11 boli vymazané!!!???
Veľmi by ma zaujímalo,čo koho k tomu viedlo?
Veď o to tu ide,aby sa pacientky so svojmi názormi podelili,či už s pozitívnymi alebo negatívnymi...
A myslím,že ten moj názor,teda skorej skúsenosť s panom doktorom,bola veľmi negatívna.
2 mesiace ma liečil ani sám nevedel na čo a vo finále to bolo mimodeložní tehotenstvo.
Takže dámy,pokiaľ hľadáte lekára,hladajte inde,pokiaľ hľadáte niekoho,kto Vám bude za 300kč kkontrolovať kostičky a predpisovať antikoncepciu,tak ste na správnej adrese.
Krásny deň všetkým.
M.Z.