J.R.
V dnešní nelehké době naprostý nedostatek empatie a snahy pomoci. Recept lze zaslat elektronicky dnes již běžně, ale zaslat elektronicky potvrzení o prodělaném Covidu, aby mohl přes den pracující člověk na návštěvu do nemocnice za svým nemocným rodičem, Dr. odmítne, nepochopitelné a neodpustitelné.
Jsem spokojena. Nic víc dodávat nemusím.
Ochotný, všímavý!
Jsem s panem doktorem velmi spokojen. Přemýšlí o problémech a neřeší každou banalitu antibiotiky. Dokáže si poradit i se záludnější diagnózou a velmi oceňuji propojení interních znalostí s chirurgickými. Nejdu za psychologem, nepotřebuju se 30 min vypovídávat, chci rychlé řešení svého problému nebo radu. A vždy (již mnoho mnoho let a celá má rodina) jsem spokojen. Vím, že jsem v dobrých rukou a závažný problém nebude nikdy přehlídnut nebo zbagatelizován.
p.Ondřej
Bohužel k tomuto lékaři se nechodí na prohlídku, ale jen platit. Potřeboval jsem pouze potvrzení o zdravotní způsobilosti. Zaplatil jsem, ale žádná služba/prohlídka nebyla. Zaplať - tady je papír, nic víc nechtěj.
franta
Tak copak ti je Františku ,napíšu ti recepis,30 kč máš?,pij čaj a paralen si kup ten je volně prodejnej ten s + tan je dobrej ,ahoj... další sestři ,Žádné dlouhé čekání jak jinde kvalita za rozumnou cenu :o)))