Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Tomáš
Osobně jiného lékaře neznám, takže jeho odbornost soudit nebudu, ale to co si člověk vytrpí v čekárně, to je děs. Dvacet minut na jednoho pacienta je vážně hodně, nehledě na to, že když přijde starší člověk, půjde před vámi. To je sice lidské gesto, ale kdo mu na ten důchod asi tak vydělá, když pracující člověk musí sedět hodinu a půl v čekárně, kde ze čtyř lidí, kteří byli předním čekají stále ještě dva. Nejsmutnější bylo, když paní doktorka naproti měla "odbavené" všechny pacienty (zhruba obdobný počet).
pro jistotu pouze pacient
Pan doktor si nějak neláme hlavu s detaily. Něco vás bolí, tak vám napíše něco co uleví od bolesti. Nejlíp něco co je potřeba spotřebovat, protože je to kentus a brzo se to zakáže, tak ať se to pěkně spotřebuje. Jak dlouho to máte brát nevíte. Jestli sníte po tabletce tři dny než jste lepší, nebo jestli jich máte dva měsíce žrát celou padesátku. Když komunikujete, tak se dozvíte, že by to chtělo dělat něco víc, třeba nějak léčit příčinu. Žádanky píše, na požádání funguje. Kouknout do krku ááááá taky umí. Jen mám obavu, jestli by to nechtělo komplexnější péči a zaměřit se na kvalitu. Přecijen napsat evidentně překonaný lék, když hned druhý den se stahuje pro nevýhodný poměr přínosů a rizik pro pacienta... je k zamyšlení. Jsem rád že mám doktora. Ale nezlobil bych se, kdyby víc pečoval o své pacienty.
Pelánová
Arogantní, nepříjemný, nepřipustí jiný názor než má on sám. Naštěstí jsou i jiní lékaři-milí, vstřícní a komunikativní.
Markéta
Nic moc lékař když nepozná rozsáhlý zápal plic. Dá antibiotika bez jakéhokoli výtěru pacientovi, který má po 3 dny i přes léky snižující horečku a zábaly 40 horečky. Takže nedoporučuji.
Váš účet byl odstraněn
Dle pana doktora každá nemoc je viróza (pacient nepracuje v provozu a chce být doma?), tak ať nemoc vyleží o paralenu a nějakem mukolytiku. Když vám není dobře ani po 2 týdnech ležení, potíte se, máte pořád bolest v krku a kašlete, tak to už musíte rozchodit (vždyť nepracujete v provozu)!
Trváte-li na svém (přitom vám jednoznačne nejde o válení se doma, vždyť úbytek mzdy je markantní), možná dostanete nějake antibiotikum a ať už zabere, nebo ne, nedá se nic dělat!! To, že se nemoc vrátí po týdnu chození do práce, prostě máte smůlu.
Tak nevím, zda u pána doktora jde o šetření léky nebo preferování vyležení nemoci.
To je však v rozporu s tím, co bylo od něj slyšet při vstupu jednoho pacienta do ordinace: "No jo, to jsou ti páni podnikatelé, co chtějí být rychle zdraví, tak musíme něco napsat, co rychle zabere."!!!
Proč i já nemůžu dostat něco, co rychle zabere ? Jen proto, že nejsem podnikatel ?
Naprostá spokojenost, výborný přístup k pacientovi. Více takových
Vynikající lékař, nemám s ním jedinou negativní zkušenost. Dá se s ním debatovat o různých druzích léčby, vždy doporučí co si myslí že je nejlepší.
S panem doktorem jsem teda vubec spokojená nebyla, absolutně přehlížel moje problémy a snažil se mi tvrdit že to je alergie, vubec se nepokoušel dělat nějaké testy stěry vubec nic... nakonec sem se na to vykašlala našla sem si úžasnou paní doktorku která mi hned udělala stěry a samozřejmě vyšlo na jevo, že to proč sem asi 3měsíce vykašlávala nebylo díky alergii a zodac by mi asi fakt nezabral.. byl to Pyogenní streptokok dostala sem penicilin a za dva týdny bylo po všem...
ja si teda stezovat nemuzu.chodim k nemu celkem casto a celkem ze zavaznyma problema a vzdy me vylecil a poslal na ruzne vysetreni.je peclivy a mily.kdyz se na neco zeptam odpovi a poradi.nemam zadny problem a sem vazne spokojena.
K panu doktorovi chodím chvíli, protože jsem se přistěhovala, ale můžu říci, že lepšího lékaře jsem nepotkala, a že jich navštěvuji dost. Je nejenom příjemný a hodný ale vždy mě přesně řekne co potřebuji a vždy mi odpoví když se zeptám. Trpím určitým zdravotním problémem a líbilo se mi jak nic nepodcenil a vše si zjistil. Myslím si, že negativní hodnocení k němu rozhodně nepatří.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně