Hledejte v názorech
sandrasandra321
Pane Doktore byl stemi doporučen,bojim se doktoru a věřim žemi date pocit duvěry k vám.
děkuji z pozdravem Jaroslava Kudělková
S panem doktorem jsem velmi spokojena léčil už i mou maminku.Mám u něho pocit ,že své práci opravdu rozumí . Vždy Vás vyslechne a snaží se pomoci.
Ta paní v předchozím hodnocení by si raději měla "zažídit" vyšetření na psychiatrii, aby pak mohla "funfovat" a nemusela "urugovat" něco co nepotřebuje. Pan doktor je skvělý lékař na vysoké odborné úrovni, je znát, že se profesně neustále vzdělává a je to ochotný a laskavý člověk, který dobře ví, co dělá, zachraňuje životy i na záchrance, takže kdyby ho dotyčná dáma požádala, aby jí napsal např. doporučení na psychiatrické vyšetření, určitě by jí z vrozené laskavosti vyhověl. Všem ho mohu z vlastní zkušenosti jen doporučit a té paní vzkazuji, že záda bolí každého druhého člověka a ať raději trochu pocvičí a nebo třeba shodí přebytečná kila. Jak si jinak vysvětlit, že se nezmínila o tom, jak dopadla na tom vyšetření, které si "zažídila"? šm
Markéta K.
S panem doktorem jsem velmi spokojená já i moje babička. Velmi ochotný, důsledný, vše vysvětlí. U něj mám pocit, že mu na pacientovi opravdu záleží, přemýšlí nad zdravotním stavem, hledá nejlepší řešení. Zvlášť u starých lidí, jako je má 85ti letá babička, je lékařská péče náročná a "zavděčit" se starým lidem je někdy dost těžké - co si budeme povídat. Babička o panu doktorovi vždy mluví v superlativech a je s ním velmi spokojená.
Krutílková Ludmila
S panem doktorem jsem velice spokojena. Vždy mě vyslechne, poradí a v případě potřeby pošle na další vyšetření, což jsem u předchozího lékaře neznala. Všem ho mohu doporučit.
Hana
Celkem bez problémů.