Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Petr,K
P.doktor je odborník,anděl,přišel jsem s plotynkama o berlích kdy jsem se nemohl hýbat a odešel bez berli,velká úleva děkuji
K.V
Toho doktora naprosto nedoporučuji nikomu. Měl jsem k němu jít se zády, které neřešil i přes to, že jsem měl doporučení od obvodního lékaře. Začalo to řešit až o 3 roky později, když jsem měl chorobu v nejhorším možném stádiu (trvale poškození 4 obratle). Nebyl schopen mi ani ukázat RTG.
Studničková O
MUDr.Pavel Janšta je jeden z nejlepších lékařů, kterého jsem poznala .Nejen skvělý odborník ,ale i milý a ochotný člověk.Všem ostatním doporučuji.Zdravotní sestřička bezva člověk ,no proste super .
simonaernestova.se
Velice ochotný pan doktor. S velkou úctou si dovolím napsat, jste pane doktore anděl ????. Děkuji za léčbu doposavadní i budoucí.
hokyna123
Nejen vynikající jako lékař,ale člověk jako takový.Velice vstřícný a ochotný problém řešit.Kdyby byl každý lékař takový!!Pošíková
Dana Klímová
Vynikající ortoped a výborný rádce.Děkuji mu za celou svoji rodinu.Velmi nám pomáhá.Vřele doporučuji
paul.jos
Chci touto cestou poděkovat doktoru Peksovi za péči, ochotu a přístup, vždy mi pomohl i když jsem nebyla objednaná. Paulová
Tohoto lékaře nedoporučuji, je arogantní a stylizuje se do role Dr. House. Jeho přístup ke mně se dá okomentovat pouze tím, že je to hlupák, co si nevidí do úst.
Pavlík Vladimír
doporučuji