MUDr. Jiří Otta

Přerov 2 adresa

Kontaktní údaje

Ortodoncie Přerov, s.r.o.

Smetanova 11, Přerov

APEX medical centrum, s.r.o., zubní lékař

Kabelíkova 1/2682, Přerov

• Já mohu pana doktora jen a jen doporučit. Předtím než mi nasadil rovnátka napevno jsem často slýchala z úst jiných odborníků, že nikdy nebudu mít rovné zuby, nebo že mi budou muset moc zubů vytrhat. Fixní rovnátka jsem nosila 3 roky a nyní už nemám strach se usmívat, protože pan doktor dokázal doslova zázraky!

• "Za mě můžu jen doporučit. Od dětství mam trauma ze zubaře. Díky citlivému přístupu, který pan doktor ke svým pacientům má je snažší jeho ordinaci navštívit. Neváhal pomoci mému bolavému zubu i přes to, že již měl po pracovní době. Je to odborník ve svém oboru"

Skvělý doktor, pečlivý, s výborným přístupem k pacientům. Měl jsem u něj rovnátka nasazená zezadu, takže nikdo nic nepoznal. Za 1,5 roku srovnáno a to mně chtěli jinde trhat 4 zuby. Dříve jsem se bál usmívat a stranil společnost, teď je všechno jinak. Příjde mi, že konečně můžu normálně žít. Díky doktore !!!