Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Michal
K panu doktorovi jsem chodil v mládí a mohu jej doporučit. Na pana doktora bylo spolehnutí. Doporučuji.
I.H.
Naprosto výborný lékař, jsem moc ráda, že moji dceru od narození léčí právě on. Trpělivý, ochotný, odborník.... A jeho sestřička, tak ta je úplně skvělá.
Chodím k němu od svého narození a nemám si na co stěžovat. Ochotná sestřička. Jediné mínus je nával v ordinaci, když je "sezóna" nějakého onemocnění.
velice jsem spokojena s péčí pana doktora.stará se o syna už 11 let a o dcerku 2,5 roku.s oběmi dětmi jsme měli nějaké komplikace ale s péčí pana doktora,jsem nadmíru spokojena.
Lenka Marková Pacov
Když jsem k němu chodila v Pacově, bylo to bezva. Dokonce jsem měla tu čest poznat ho jako sekundáře na dětském odd. v Pelhřimově, byl na nás děti moc hodný a nádherně se mazlil s miminkama. Škoda, že s kvalitou dalších lékařů a lékařek to bylo o poznání horší.
Němcová
moc doporučuji
Kovářovi
Doktor Míka je skvělý a trpělivý, jsem moc ráda, že léčil obě mé děti až do dospělosti,vždy nám vše srozumitelně vysvětlil, poradil a pomohl. S dětmi to opravdu umí a když slyším názory na okolní pediatry ,tak si říkám, jaké jsme měli štěstí na dobrého lékaře i na jeho milou a ochotnou sestřičku paní Pavlíčkovou :-)Snad bude jeho nástupkyně stejně dobrá :-)
Velice zkušený, klidný lékař, který se orinetuje v nejnovějších poznatích z oboru pediatrie, spolu s rodiči dítěte hledá optimální léčbu. Zvláštní pozornost věnuje vysvětlení léčebných postupů nebo různých možností léčby a nebojí se alternativní medicíny, i když ji sám nepraktikuje. Škoda jen, že už brzy odejde do penze.
Irena
Výborný lékař, skvělý přístup k rodičům i dětem, velmi ochotný jak lékař, tak sestřička. Jsem velice ráda, že dcera chodí právě k tomuto lékaři.
S.D.
Svého syna jsem k MUDr.Míkovi zaregistrovala hned,jak si otevřel ordinaci v Lanškrouně -před více jak 10-ti lety.Za celou dobu se nestalo,že bych nebyla s jeho péčí spokojená.Vždy vyslechl problém,se kterým přicházíme,co nejšetrněji vyšetřil,poradil,nebo doporučil další postup.Líbí se mi,že jako správný pediatr komunikuje přímo s dítětem a ne pouze s rodičem.Když tady začínal a neměl ještě tolik pacientů,přišel syna zkontrolovat i domů.Není problém ani s telefonickými dotazy,vždy vyslechne a poradí.Do ordinace je nyní i krásný bezbariérový přístup.Jsem moc ráda,že právě on je pediatrem mých dětí!