Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Jitka Doubková
Skvělý přístup, odbornost, vybavení. Všichni jsou velmi ochotní, ohleduplní a příjemní ke svým zvířecím pacientům i jejich páníčkům.
Nálada Veselá
V životě jsem se nesetkala s milejším a obětavějším lékařem (vč.těch "pro lidi!" ), jsem ve velkém stresu, pokud se mým dvěma pejskům něco děje, tak se stará už 10 let nejen o ně, ale i o mne...:-)) Škoda, že ho nemohu zahrnout zlatem, jak by si zasloužil......R.Johanovská
Ivana
Za nás MvDr Michálek je nejlepší. Bude to rok co nám operoval u mazlíka přetržený vaz v koleni. Na operaci se pečlivě připravoval a i pooperační péče byla úžasná,vše bez jediné komplikace. Věnoval se nám osobně a byl stále na telefonu. Personál v ordinaci milý a příjemný. Vřele doporučuji.
Velký dík,pejsek opět skáče přes kaluže :-D
Veronika Vrsanda
Velice děkujeme paní doktorce Zemanové bojovala s námi až do konce. Je to skvělá lékařka, která má srdce na svém místě. Moc díky <3
hucskolada
Je jen velmi málo lékařů tak příjemných a se vztahem ke zvířatům,jako je pan doktor Michálek.Pochopitelně též odborník ve svém oboru,důsledný a rád,když se vše zdaří a není třeba zbytečně prodlužovat léčení,což myslím je přínos jak pro zvíře,tak jeho pána.Nemůžu říct nic jiného,než ,že jsem ráda,že je naše fenka jeho pacientkou :)
Veronika Lovecká
Mám výborné zkušenosti s MVDr Michálkem - ochotný, trpělivý...Před porodem feny jsem sháněla vet. na telefonu - přes noc jsem mu poplašeně volala asi 6x, po porodu feny nám dělal prohlídku - všechno nám vysvětlil, byl opravdu pečlivý, chválím :))
Lucie
Pravděpodobně nejlepší veterinární ordinace v Ústí nad Labem. Super personál, všichni lékaři i sestry milí se skvělým přístupem ke zvířatům. Sice často čekáte docela dlouho v čekárně, ale to je dáno tím, že se každému zvířeti věnují naplno, odpovídají na každý dotaz a snaží se najít tu nejlepší možnou léčbu, popř. přijímají akutní případy které mají samozřejmě vždy přednost. Ceny standardní, ne předražené jako např. na MiVetu. A doktor Michálek je opravdu Pan doktor. Zajímala by mne jejich spotřeba piškotů, protože kdykoliv tam jsme tak naši psi jich dostanou plnou hrst :) Opravdu doporučuji.
Kračmarová
Velmi vstřícné,milé chování, ochota a laskavost pana doktora Michálka i paní doktorky Zemanové. Vřele doporučuji
benesovahana1972
Zdravím všechny "pejskaře" a milovníky zvířat. Já musím také nic, než poděkovat skvělému týmu ordinace MVDr. Michálka. Již přes 3 roky pečují o naší bišonku Luccy a letos se nám o ni starali v době, kdy čekala svoje první štěňátka. Ocenili jsme naprosto skvělý přístup a moc za něj děkujeme. I my jsme byli začátečníci:), proto jsme velmi kvitovali trpělivost a ochotu. V ordinaci je cítit pohoda, klid a radost z práce. Nevěřím, že by doktorka Zemanová nechala vědomě zemřít psa či jakékoliv zvíře. Takové povolání si přece nevolí nikdo, kdo by pro zvířata nežil. Popřeji nespokojené klientce u jiného veterináře hodně štěstí, my zůstáváme. Benešovi:)
Tomáš Kareš
Vynikající,včetně všech ostatních zaměstnanců.Ochotný,důsledný.Po někaletých zkušenostech nechápu a nevěřím,že by někdo z ordinace nechal jen tak,bez pomoci zemřít pejska.Pan Mvdr.Linzmayer mi pejska několikrát operoval.Poradí i mimo pracovní dobu po telefonu.I maní Mvdr.Zemanová je velmi ochotná a svědomitá.Ordinuje ona i ostatní i po konci pracovní doby,dokud se čekárna nevyprázdní.Dnes jsem např.odcházel ve 20:15hod. a např pan Mvdr.Linzmayer také ještě pracoval.Jsem velmi spokojen a vřele doporučuji.