Marie Majerové 1804, Sokolov
Hledejte v názorech
Veronika Paloušová
Pan doktor Martínek je pro mě jednoznačně ten nejlepší z nejlepších. Mám na něj tento názor již 32 let . Byl můj pediatr a je teď i mých dětí. A sestřička je anděl!
alako
Skvělý, pozorný, milý k dětem, velmi pečlivý!
Šárka J.
Chodila jsem k němu já, chodí k němu i má malá dcerka a bude chodit i druhé dítko. Je to bezvadnej doktor i člověk. Nikdy nás neodbyl, nikdy nic nezanedbal (ťuk ťuk na zuby), jsme opravdu hodně spokojené s ním i se sestřičkou!!!
Vše v pořádku.
K Panu Martínkovi chodí má dcera od narození a jsme sním moc a moc spokojeni!!!!!!!!!!!!!
Pan doktor Martínek, je dobrý lékař. Líbí se mi, že dokud to jde, tak se snaží vyvyrovat lékům a raději preferuje léčbu přírodními produkty. Mám na něj dobré vzpomínky.
dobrý den
s dcerou k němu chodím již od narození a naprosto bez problémů.K dětem má pěkný přístup. Děkuji
Já jsem k panu doktorovi chodila a nikdy jsem neměla problém,moje dcerka chodila k někomu jinému, ten na ní ani nešáhl a po několika návštěvách pohotovosti nás vzal MUDr.Martínek a od té doby jsme v pohodě.Nikde není nic bez chyby,je těžké soudit lékaře,když je dneska každý rodič odborník v pediatrii.....já jsem s tímto lékařem spokojená.
Pana doktora navštěvujeme již 10 let a nikdy nebyl žádný problém se zanedbáním, nevhodným chováním či tak něco. Děti ho mají rády a nebojí se k němu chodit. Navíc má super sestřičku.
Kmošková Iveta
Velká spokojenost, trošku horší komunikace, osobní přístup, odborník na svém místě.