Praktický lékař pro dospělé
Na Palcátech 909, Kralovice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Vynikající a pečlivý přístup, jsem vždy velice spokojen. Dá se objednat, čili ty čekací doby nejsou tak šílené. Jinak souhlasím, že díky starším pacientům a jeho detailnímu vyšetření se čekací doba bez objednání enormně natahuje.

Pan doktor je velmi pečlivý. To že se starší pacienty vyslechne, vypovídá o tom, jaký je to člověk, dle mého nározu je pan Mareš opravdu velmi vstřícný profesionál. Co se týče níže zmiňovaného čekání, každý se přeci může objednat :)

Dovoluji si i já přispět svoji "troškou do mlýna". Je sice pravda,že se u pana doktora v Kožlanech trošku déle čeká,ale je to vina lékaře?? Důchodci si opravdu rádi s někým popovídají. A lékař je pro ně osoba vždy chápající a obětavá poslechu.I to vypovídá o osobě lékaře a jeho přístupu k pacientům.Věřte že on je z toho povídání více unaven než vy z toho čekání.Každopádně je to moc dobrý lékař,který neponechá nic náhodě a pokud se mu něco nezdá,posílá na patřičná vyšetření,jen aby opravdu dobře vyřešil problém, se kterým jste za ním přišli.A nadáváte na poplatek 30,-kč? Není to snad jeho výmysl.Je to státem daná položka,a oni jsou povinni ji vybírat.Nebo ji snad jinde neplatíte?? Pokud opravdu chcete vidět nezájem,aroganci a čekání,jděte k neurologovi. Jo a 30,- kč si vemte s sebou.

Z

pan doktor je velmi pečlivý. Bohužel se u něj (Kožlany) velmi dlouho čeká. Bohužel by si starší spoluobčané, měli uvědomit, že ordinace je na ordinování, ne na krafání. Jinak je pan doktor super.

Jednání na velice dobré úrovni,celkově jsem spokojená.

Jen to tam vždycky dlouho trvá.