Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Renata
Pan doktor je výborný diagnostik. V jeho péči jsem mnoho let a vždycky mi moc pomohl a vstřícné jednání člověka uklidní. Nemohu si stěžovat a pomyšlení že bych měla lékaře změnit mě děsí.
jeronimo
Výborný diagnostik, zkušený lékař a výborný člověk. Mohu jen doporučit. Jen samá pozitivní nej... Profesionál a odborník jak má být.
konik
Když jsem přišla do čekárny pana doktora byla jsem v Jiříkově vidění, hrozný nepořádek a zápach z cigaret. V ordinaci jsem se nad tím šíleným bordelem málem zhroutila. Byla jsem ráda, že jsem byla rychle hotová a po cestě jsem se otřásala hnusem. P.S. a ty jeho mastný vlasy a ta nepříjemná sestra no..........
Lůca
Odborník a výborný diagnostik se smyslem pro humor, doufám, že bude ordinovat co nejdéle...
rozum.j@seznam.cz
Jsem velmi spokojen jak s doktorem tak sestřičkou jsou oba moje krevní skupina v podstatě k tomu není co dodat.
Mudr. Madle je proste nejlepsi.
Opět se mi potvrdilo, že přejít od své předchozí praktické lékařky k panu doktorovi Mádlemu byla dobrá volba, spolu se setřičkou tvoří mě velice sympatický tým o jehož odbornosti nemám důvod nikterak pochybovat, jednání s pacientem vysoce profesionální a lidské, i na těch berlích od nich skáču s úsměvem :) A jako bonus beru jasný systém čekání v čekárně a možnost objednání na konkrétní hodinu ve vybraných dnech.
Znám pana doktora dlouhá léta,plně mu důvěřuji a poctivě se řídím jeho doporučeními. Vážím si jeho vztahu k pacientům a jeho snahou nezištné pomoci nemocným třeba i v nestandartních situacích.Sirový Josef
Pan doktor lidi léčí. V lékárně, když mi nabízejí alternativní léky, vždy odmítám, protože mi předepsané léky zabírají. Kdykoliv jsem měla nějakou speciální vychytávku, posílal mě - jak jsem dodatečně zjistila - k nejlepším specialistům ve městě. Jeho i sestřičku mám moc ráda a těším se k nim, protože odcházím totálně vychechtaná. Hlavně pan doktor je na humor chytlavý, ale sestřička se okamžitě přidává. Někdy to zkuste. Mezi mými známými má pan doktor tu nejlepší pověst - a to mají doma i třeba hodně těžce nemocné, kteří potřebují osobní návštěvy, pleny ap. Vrtá mi v hlavě negativní reakce, protože si nedovedu představit, že by pan doktor nepoznal třeba o půnoci se zalepenýma očima angínu a hlavně že by nereagoval. Ano, znám ho roky
K jinému jsem nikdy nechodil, ale neměnil bych.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích