Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Vera Cernohorska
Úžasný a ochotný pan doktor! Vyšetření bezbolestné, komunikace výborná. Víc takových lékařů!
Jestli se nepletu tak díky tomuto lékaři mám dva krásné kluky,22 let a 16 let.Děkuji pane doktore za to že jste.Podotýkám že druhého syna jsem jela rodit do Kladna z Poděbrad kůli němu. :-)
Ludmila O.
Velmi vstřícný, ochotný profesional. Vyslechne, poradi,pomůže. Nikdy mě neodmitl. Se vším si ví rady. Sestřičky stejně tak-příjemné, ochotné. Mám to štěstí k němu chodit již asi 10.rok a neměnila bych.
Bauerová Lenka
Báječný lékař.Při vyšetření je milí a citliví.Doporučuji všem.Jen bych asi ordinaci udělala na jiném místě.
andy
Odborník s lidským přístupem,kéž by takových PÁNU DOKTORU u nás bylo víc.
Jana
Je mi to líto, ale nemohu mu dát lepší hodnocení. Pan doktor je sice hrozně moc milý a příjemný, ale s ničím mi ještě nepomohl. Už půl roku trpím výtokem a bolestmi, byla jsem u něj snad stokrát a on mi vždy jen napíše nějaké globule a řekne, že mám přijít znovu, když to nezabere a takhle se to táhne od minulého roku. Dokonce mi na moje bolesti a problémy řekl, že je to normální, že to má každá druhá žena a že se mám prostě smířit s tím, že už nikdy nebudu mít příjemný sex, protože se s bolestmi nedá nic dělat a podle něho nemají příčinu...
PT
Výborný gynekolog, vždy ochotný, vstřícný a hlavně výborný odborník. Chodím k němu už cca 15 let a neměnila bych!
Váš účet byl odstraněn
s panem Lukešem jsem naprosto spokojená.
Veroni
Pan doktor Lukeš je každým coulem profesionál, chodila jsem k němu 5let,bohužel jsem musela po přestěhování do jiného města hledat nového. Můj nový doktor se mu bohužel nevyrovná. Pan doktor i sestřičky na mě byli vždycky velice milí, na vše srozumitelně odpověděli. Hezké a poměrně nové vybavení ordinace. Navíc jsem nikdy dlouho nečekala, vždy jsem šla na řadu maximálně do 10 minut. Prostě mu nemám co vytknout.
part
Pan doktor je velice milý a příjemný. Vždy vše rád vysvětlí! Moc doporučuji! Skvělý přístup! :)))