Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Dvorak Honza
Od mala (cca 9let) problemy s prekakovanim patelly a naslednou bolesti. Od mych 14ti jsem zacal resit (nyni 35). Do ted ctyri ruzni orto se prubezne vyjadrovali, ze nelze resit (poskozena chrupavka, displazie, apod.). Sport pro me byl vice a vice tabu, ikdyz vzdy moje nejmilejsi cinnost. Koleno me stale vice limitovalo. Uz jsem byl i smireny, ze muj aktivni zivot konci. Toto jsem nesl opravdu tezce, uz jsem s tim byl smireny. Dr Lostak se jako prvni ze vsech tech doktoru k problemu postavil opravdu celem. Navrhl a provedl zakrok odstraneni plik. Doufal jsem, ze nedojde k dalsi progresy problemu. Doktorum verim minimalne. Rekonvalescence byla delsi, ale vysledek je fakt bomba. Za cely zivot (doslova) jsem ohyb v koleni nemel takhle plynuly a bezbolestny. Vubec to koleno a jeho chovani nepoznavam, snad jak kdyby nebylo ani moje. :) V tomto pripade se neda mluvit o zlepseni, ale o uplnem vyreseni problemu! Timto doktoru Lostakovi dekuji, opravdu vytecna a vysoce profesionalni prace. Diky!
R. F.
Pan doktor mi udělal rentgen, který byl bez nálezu, protože byl problém v měkkých tkáních. Poté mi řekl, že se vlastně zaměřuje na kolena, ne na kotníky a poslal mě jinam, místo toho, aby udělal aspoň sono. Ztráta času.
pan doktor je skvělý nenutí pacienty k operaci když nemusí, ale pokud je to akutní tak už nastoupí.já jsem zatím nenastoupila ale koleno pravé mě pořád provokuje.
Me problemy resil obstrikem a rehabilitacemi, pripadal jsem si ze pana doktora obtezuji. Po artroskopii kolene u profesora Paši fatalni nalez poskozeni chrupavky 2 x 1 cm.
S panem doktorem jsem maximálně spokojená ,vždy usměvavý, trpělivý a ví,co dělá.O své pacienty se pečlivě stará.
Jan Adamek
pan doktor lostak my vzdycky pomohl . napriklad jsem prisel s kolenama , zeptal co se deje nebo tak nejak a zacal me vysetrovat , no a jak me vysetroval tak nahodil kolena spatky mel po bolesti. je to skvelej doktor a ortoped a hlavne vtipalek.
Marek
Výborný mladý lékař, operace kolena mě dostalo zpět k fotbalu doporučuji Všem. Neznám lepšího ortopeda.
Sympatický a šikovný mladý lékař, mám s ním jen kladné zkušenosti,vždycky mi pomohl, určitě doporučuji.
Nadějný mladý lékař.
Zachránil mi koleno jsem mu za to vděčná.