Ordinace klinického psychologa
Dět.odd. FN Bulovka, Budínova 2, Praha

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Umístění: Ordinace klinického psychologa Jiný

souhlasím s všude popisovanou spokojeností. Nejlepší!

E
Umístění: Ordinace klinického psychologa Mentální anorexie, úzkosti

Je to už nějaký ten rok, co jsem chodila k panu Losovi, nicméně, musím ho jen chválit, poznala jsem mnoho psychologů, ale tento byl ten nejlepší, chodila jsem k němu cca 4 roky a velmi mi pomohl, vždy jsme od něj s rodiči odcházeli s úsměvem :)

Umístění: Ordinace klinického psychologa vyšetření školní zralosti

Taky bych se ráda podělila o názor. Je mi 15 let a jdu do 9.třídy. K panu doktorovi Losovi chodím už od začátku 2.třídy. Je to skvělý doktor, co umí pomoct a moc dobře se s ním otevřeně baví. Ohledně školy - mám IVP (individuální vzdělávací plán). Testy se mnou dělá asi pana doktora asistentka nebo jak bych to nazvala. Je taky moc hodná, jen se pak musí na následnou zprávu do školy čekat strašně dlouho. Třeba i 2-3 měsíce. Anebo když jdu na testy ohledně IVP a jsem objednána na nějakou určitou hodinu, tak jsem musela několikrát čekat i 30-60 minut než se na mě dostala řada a následující testy trvají 3 hodiny, ale to je asi normální. Jinak jsem velmi s panem doktorem spokojená a určitě bych neměnila.

Karolína

K panu doktorovi jsme leta dochazeli s moji dcerou. Je to prvotridni psycholog, ale hlavne skvely clovek. Velmi nasi rodine pomohl a za vse mu dekuji. Mohu jedine doporucit.

Doktor Los je jistě odborník a věřím, že mnoha lidem pomohl. Naše osobní zkušenost je však bohužel spíše špatná. Velice dlouhá čekací doba na vyšetření spolu s dlouhou čekací dobou na konzultace a zřejmě ne příliš dobře promyšlený systém schůzek způsobil, že v průběhu školního roku mluvil s mým synem tak půl hodiny čistého času.
Skutečnost, že testy se synem dělala asistenka a jejich vyhodnocení a základ lékařské zprávy psala paní magistra, mě hodně překvapila. Pan doktor u testů nebyl vůbec přítomen a zda se na výsledné zprávě nějak podílel je otázkou... Na lékařskou zprávu jsme s několika urgencemi čekali přes tři měsíce, i když pan doktor věděl v jak složité situaci jsme a že škola na zprávu čeká. Některé závěry jsou už tak neaktuální (například, že syn počítá s chybami do desítky a přitom už několik týdnů zkouší jednodušší příklady násobení).
Mrzí mě, že jsme i přes počáteční dobrý dojem museli změnit lékaře.
Semerádová

Dobrý den, Ačkoliv je mi jen třináct let, přesto bych sem rád napsal svůj názor na pana doktora Losa. Už po prvním sezením s ním jsem měl pocit, jako by to byl můj dlouholetý kamarád. Rozhodně umí pomoci, dobře poradí, dokáže se vcítit do situace pacienta což je tedy pro mě velice důležité, všechno srozumitelně vysvětluje, definuje a popisuje a má také skvělé vystupování a neuvěřitelně příjemný hlas. Mám diagnostikovanou poruchu OCD (Obsedantně kompulzivní porucha) v trochu silnější formě a hned po prvním sezení jsem se cítil o mnoho lépe. Vůbec mi nepřipadá až přespřiliš odborný, spíše naopak. Má takový lidský přístup a dokáže se zkrátka a jednoduše vcítit do situace pacienta. Když mluvíte o něčem malilinko intimnějším, dá Vám pocit jistoty, a důvěry. Odhodíte veškerý svůj stud a otevřeně si s ním povídáte bez jakéhokoli špatného pocitu v sobě. Těmto řádkům bych nerad říkal recenze doktora, oznámkování nebo nějaké jiné výrazy... Spíše jen subjektivní pocit... S jistotou ho můžu doporučit všem, co mají problémy ve všech oblastech duševního zdraví.

Jindra Z.

Úžasný pan doktor. Dokáže pochopit klienta, přesně vystihnout problém a účinně poradit, co dál. Nevím, jak to dělá, ale ať už k němu přijdu s jakoukoli náladou, vždy odcházím s úsměvem na tváři. Velice mi pomohl, díky němu se svých problémů snad už brzy zbavím..

Ano je to tak je moc ochotný,pan doktor.

Kvalitní lékař.

Moc skokojený je to kapacita a dokáže poradit . Moc děkuji .