Husova 2, Přerov 75002
Ludmila Klíčová
Podle naší nedávné zkušenosti je pan doktor Los opravdu důkladný při diagnostikování problému. Totéž při samotné léčbě - operaci mého 7-letého syna z důvodu poruchy pohlav.orgánů. K pacientovi i rodičům přistupuje vstřícně a respektuje jejich potřeby. Operaci z lékařského hlediska nejsem schopná posoudit, ale za mě je Dr. Los zodpovědný lékař, kterému na pacientovi opravdu záleží.
• jiné místo • Jiný •
Juro Jánošík
Pravděpodobně dobrý operatér, ale dle mých zkušeností tohoto lékaře nedoporučuji pro muže s chronickými problémy prostaty a bolestmi pánevního dna. Tento lékař neporadí, nepomůže, ani neprovede žádná patřičná a důkladnější vyšetření krve a prostaty. Informace se z tohoto lékaře jen velmi těžko dostávají. Naštěstí mi s těmito problémy velmi ochotně a úspěšně pomáhají na specializovaném pracovišti v Olomouci. Zde mi provedli veškerá patřičná vyšetření a objevili mi pravou příčinu mých vleklých, bolestivých stavů.
• Odborný lékař urologie • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pacientjiri.machala
Velmi dobrý lékař a odborník.Vděčím mu za včasné diagnostikování mých potíží a následnou péči.Spolu se zdravotní sestrou tvoří tým a zaslouží si pochvalu.
Alpa53
Velice dobrý přístup k pacientům jak pana doktora, tak sestry
Skvělý urolog a dokto
velmi dobrý urolog.Stále ho, vzhledem k mým potížím,navštěvuji.Stejná spokojenost i se zdravotní sestrou.
Vrele doporucuji.Pan doktor je opravdu na urovni.Byla sem moc spokojena
Velmi dobrý neurolog, který zná práce s moderními a pro člověka velmi šetrnými způsoby léčby. Vřele všem doporučuji. Ještě by mohl mít svou vlastní kliniku, protože přerovská nemocnice má velmi špatný zvuk a tamní primář neurologie je dle mého názoru proti něraěrrrmu hotová nula.
Č
Čermák Vladimír
Odbornost a velice lidský přístup k pacientovi.Vřele doporučuji.
divoch
Velmi dobrý, odborně na výši, s pacientem komunikující lékař. Výborný diagnostk a operatér