- Ortopedie
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Hledejte v názorech
MUDr. Lorence nelze jinak, než doporučit! Vstřícný, milý, empatický lékař s velkým přesahem do rehabilitace. Děkuji za péči!
Skvělý doktor všech ohledech. Perfektní diagnostika problému, velmi přínosné rady. Jen více takových sympatických lékařů!
Profesionál a skvělý odborník, který poradí, vše vysvětlí a je velmi ochotný.
Oceňuji schopnost vysvětlit příčinu, poradit s cvičením, moderní přístup.
MUDr. Lorenc je velice milý, příjemný a empatický člověk. Vyslechl mé potíže, stanovil diagnózu a navrhl léčbu. Vše mi v klidu vysvětlil a odpověděl na mé dotazy. Mohu jen doporučit.
Po roce navstev lekarskych zarizeni jsem se konecne dopatrala původu bolesti meho kolene a pomoci od bolesti ... dekuji panu doktorovi Lorencovi
Palec nahoru ve všech ohledech. Jen více takových sympatických lékařů.
Skvělý přístup ke sportovcům přímo od sportovce. Jasné vysvětlení stavu i jeho řešení. A v neposlední řadě jsem cítila, že se mohu na cokoliv zeptat a dostanu srozumitelnou odpověď. Velice děkuji, jsem panu doktorovi vděčná za jeho péči.
Když jsem před rokem spadnul ze stromu a zlomil nohu tak mě odvezli do nemocnice.Když mě odvezli na sál tak mě uspali a probudil jsem se o 1 hodinu později. Za 2 dny jsem mohl jít domů. Pan doktor Lorenc je velmi sympatický a milý. Rozhodně bych ho doporučil.
Jirka je perfektní ortoped, všechno vysvětlí, upozorní na rizika jednotlivých postupů a navrhne vždy ten nejlepší. Doporučuji ho každému, kdo potřebuje ortopeda.