Miroslav J.
Pan doktor je neuvěřitelně empatický člověk. Není lhostejný k bolesti pacienta a hlavně vždycky co řekne, tak to platí na 100%.
Mně osobně pomohl zachránit několik zubů od vytrhnutí.
Děkuji mockrát za všechno.
Libor
Odborník. Příjemný člověk a naprosto profesionální přístup. Tahal mi kořen zubů a naprosto bezbolestně.
Petr
Ke všemu pozitivnímu co již bylo napsáno a s čím souhlasím přidám ještě jednu důležitou a příjemnou věc - u pana doktora se nečeká !!! Stačí přijít na čas, na který jste objednáni.
Jennifer
Každý chodí k zubaři nerad, ale u pana doktora Lebedy to téměř nebolí.
Lenka
Pan Lebeda je výborný doktor, vždy mi všechno vysvětlí, co se děje se zubem, proč je dobré postupovat tak a tak a jaké to do budoucna bude mít následky, když se například dnes bude zbytečně zasahovat do zubu, který už je vyvrtaný jen z kosmetického hlediska, může ho to opět oslabit a méně vydrží. Při jakémkoli zákroku, dokonce i při trhání zubů moudrosti, ze mě doslova spadne strach, obavy, protože opět, trpělivě, lidsky člověka připraví na to, co ho čeká. Díky této "psychické" přípravě jsem v jeho ordinaci klidná a zákrok většinou nebolí. Také bych chtěla napsat, že má velmi šikovnou a milou paní sestřičku, jejíž pomoc je také nenahraditelná.
Díky za lidský přístup! :-)
Iva
K Dr. Lebedovi chodím už dlouho.
Je dobrý, myslím ale, že se trochu pokazil a některé úkony dělá zbyteně.
E.D.
Pan doktor není jen lékař-je to PAN DOKTOR.Mít ho od prvního kazu tak mám o 32 zubů více ještě teď v 70 letech. Moc děkuji-E.D.E
Mezírková Jaroslava
Vynikající odborník, lidský přístup.Vše při ruce, i zubní laboratoř, což ocení starší ročníky. Chodíme k němu celá rodina, více jak 30 let. Děkuji
Pacienta informuje před zákrokem i během něj - vždy vím, co mě čeká a co provádí, je maximálně šetrný (vyléčil můj strach, který jsem získala u "školních" zubařů), je informovaný o novinkách ve stomatologii a tyto informace předává. Je to "kus" milého chlapa/stomatologa :).
Vše již bylo napsáno,skvělý odborník s lidským přístupem. Nepoznal jsem za svůj život lepšího. Již 12.let ho navštěvuji i s rodinou.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně