Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Kubatka
No- lékař je to dobrý, ale empatický není v žádném případě!!! Z lékařského hlediska patří k těm lepším, ale z hlediska lidského ho lidské problémy nezajímají. ,
Jiří Tománek
hodnotím dle faktu, že ačkoliv pan doktor není můj obvodní lékař, přesto mi vyhověl, i když se nejednalo o závažnou záležitost. Chtěl bych tedy ještě jednou poděkovat jak jemu tak i sestřičce za vlídný a vstřícný přístup při řešení mého problému.
S přátelským pozdravem
Jiří Tománek
..no nevim nevim,jestli konkurence pomohla....pripada mi, ze to ma na haku stale stejne......Je dobry doktor, pokud opravdu neco nepotrebujete...Pri prohlidce vam max. zmeri tlak!!Presel jsem jinam a nestacil se divit - pri preventivce odbery krve, moc, EKG.....To se mi u Lebedy fakt nestalo.....nedoporucuji...
Pan doktor se od doby, kdy má v Bolaticích konkurenci,velmi změnil.Má úplně jiný, o 100% lepší přístup ke svým pacientům.Je chápající,ochotný, vstřícný. Každá změna je k něčemu dobrá.Ať mu to vydrží, dobrých lékařů je málo.
Samuel Konrád
Velmi odborně a lidsky erudovaný lékař. Jeho přístup k pacientům je příkladný a jeho chvání je na rozdíl od mnoha jeho kolegů nezištné a navíc se i při své odbornosti nepovyšuje nad normální lidi.