Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
VK
Musím souhlasit se všemi recenzemi.Toto je jediný lékař ,který Vás opravdu poctivě vyšetří ,zjistí s čím bojujete a až poté předepíše vhodné léky. .Je tam vidět dlouholetá praxe a cenné zkušenosti. Jako příjemný bonus je vlídný ,klidný,přístup pana doktora,nespěchá ,udělá si na Vás čas,aby se dozvěděl vše potřebné.To samé platí i o velmi milých a vlídných sestřičkách.Zkrátka návštěva lékaře, kam se těšíte a ze které máte dobrý pocit, ....což už je v dnešní době rarita. Děkujeme .
Romana
Velice milý a empatický lékař. Vše v klidu vysvětlil a uklidnil mě. Jako jediný mi udělal podrobná vyšetření a čekám na výsledek. Sestřička také velmi příjemná. Mám z návštěvy ordinace pana doktora velmi dobrý pocit.
master.iva
Poprvé jsem navštívila ordinaci MUDr. Kunetky s bolestí v uchu a s uchem zalehlým, byla jsem neskutečně mile překvapena. Jednak pan doktor působí neuvěřitelně uklidňujícím dojmem, úžasný pan doktor ze staré školy, který vše vysvětlí, ukáže, a chová se nesmírně empaticky. I sestra, myslím paní Drábková, byla profesionálem na svém místě. Dokonce mě překvapila tím, že si mě pamatovala z doby před cca 20 lety, kdy jsem chodila do jiné ordinace, kde ona tehdy působila. Ordinaci pana doktora Kunetky mohu jen doporučit a ač je to divné, na kontrolu u něj se budu i těšit. Což je u zánětu středního ucha co říct!
letitý praktik, dobrý člověk!!!!
Opravdu ten nejlepší a nejhodnější doktor v Přerově.
Určitě nejlepší lékař v Přerově. Co se přístupu k pacientům i samotného léčení týče.
Je velmi vynikající doktor. Vše hezky vysvětlí a má výborný přístup k lidem. Jsem s ním nad míru spokojená.
Velice dobrý a kvalifikovaný lékař, troufám si říci, že v Přerově ti ostatní jsou baziliškové:)
oběma mým dětem velice pomohl, protože bohužel 3týdny předtím jsme chodili do nemocnice a tam nám nijak nepomohli, ba naopak byli ještě nega postoje, čili já mohu pana doktora velice doporučit!
janás
vše předem vysvětlí. Má skvělí přístup k dětem.