Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Martina P.
Pan dr. Kubrický, velmi ochotný a empatický lékař, vyšetřil, vysvětlil, zeptal se, jestli s takto navrhovaným postupem souhlasím a ošetřil, Velmi milý přístup i od zdravotní sestřičky, mohu doporučit.
M.R.
Výborný ortoped.
Pan doktor Kubrický mi operoval koleno -medisc.
Pooperační péče -vše v klidu vysvětleno.Na všechny otázky mi odpovėdėl,poradil i k urychlení léčby injekci na promazání kloubu kvůli zpomaleni a nastoupeni artróze.
Chodím k němu už několik let a pořád se chová slušně.
Měnit určitě nebudu.
Takových doktorů by mělo být více.
Mám k panu doktorovi velkou důvěru.Věřím ve všem co mi navrhne,aby se mi při bolesti ulevilo a hlavně problém řeší.
Děkuji panu doktorovi za péči.
Pavel
Mizerny operater. 2 roky po operaci menisku je stav horsi, nez pred operaci. Koleno boli. Neni doktor jako doktor.
Ivo Drábek
Perfektní přístup a velká odbornost - už dvakrát mi pomohl od problémů s koleny, na rozdíl od hodonínské nemocnice, kde zákrok osobně prováděl - to byla katastrofa a strávit v ní 4 dny utrpení...
v.milka
Pan doktor je velmi příjemný,velký odborník a hodně mě pomáhá proti bolestem v kolenou,taky sestřička je moc příjemná,nikdy na nich není vidět špatná nálada.Takových by mělo být víc.M.V.
AP
Pana doktora jsem zatím navštívila jen jednou, ale udělal na mě opravdu dobrý dojem. Hned věděl jaký problém mám, všechno mi vysvětlil a poradil. Pokud budu mít v budoucnu problém, obrátím se na něj znovu.
MB
Mé 5 leté dceři velmi pomohl. Vřele doporučuji.
naprostá spokojenost s jeho léčebným postupem...
NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ PAN !!!!!!!!!!!! DOKTOR ;-D S VELKÝM SRDCEM K LIDEM..... DĚKUJI JAKÝ JSTE K PACIENTŮM..MOJI RODIČOVÉ JSOU MAX...... SPOKOJENI ..DĚKUJI ZA NĚ !!!!!
JE TO VELMI DOBRÝ LÉKAŘ...