Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je profesionál na svém místě! Po roce od operace jsem po holení jen stěží hledal jizvu po operaci pleomorfního adenomu na levé straně obličeje. Celá léčba od počátečního vyšetření a konzultace probíhala velmi hladce, vše mi bylo dostatečně vysvětleno a dotazy zodpovězeny. Nemám dost slov chvály a díků. Zároveň bych chtěl vyslovit pochvalu celému oddělení ORL FN Bory. Jak při kontrolách, tak při hospitalizaci byli všichni velmi milí a profesionální. Musím pochválit i stravu, oproti předpokladu jsem za týden nezhubl a na jídle jsem si pochutnával. Přeji si, abych měl v případě zdravotních problémů vždy štěstí na takové profesionály.

Umístění: jiné místo dětská pohotovost s uchem

První zkušenost: Dítěti píchnul ucho tak nešetrně, že brečelo víc cestou z pohotovosti než tam. Žádná slova útěchy dítěti. Druhá zkušenost: Tento doktor absolutně ignoruje dítě. Vyšetřil pouze 1 ucho, které mělo údajně bolet, druhé nevyčistil a podíval se do něj jen zběžně. Při kontrole u doktorky dle našeho bydliště (ne pohotovost) se i MUDr. divila, že ucho není vyčištěné, když byl na pohotovosti. Poté vyčistila nekontrolované ucho na pohotovosti a našla tam ustupující zánět. Celkově takový nepříjemný, komisní doktor. Cestou na pohotovost SE MODLÍME, aby neměl službu. S ostatními doktory ORL FN Bory Plzeň máme dobré zkušenosti a můžeme je doporučit. Pečlivě kontrolují a mají citlivý přístup k dětem.