Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Markéta P.
Pan doktor se mnou mluvil jako s dítětem. Potom co jsem mu vysvětlovala, že trpím migrénou jsem byla arogantně opravena, že na určování diagnozy je tu on. Opravila jsem se tedy, že mě bolí hlava a chválil mě - div jsem nedostala lízátko. Dorazilo mě, že když jsem potřebovala opravdu pomoc a volala jsem sestře jestli by byl pan doktor tak hodný a napsal mi recept na prášky proti bolesti, že jsem dostala migrénu a nutně je potřebuji. Dostalo se mi ledatak hrubého odbytí, že mají plnou čekárnu a nemají na mě čas. Poděkovala jsem za neskutečnou ochotu a v této ordinaci mě už rozhodně nikdo neuvidí...
hanka.palouskova
Přišla jsem k panu doktorovi v nechodicim stavu ihned jednal a druhý den jsem jela na vojenskou nemocnicí na magnet.řekl mi narovinu ze je možné ze už chodit nebudu! Což pro bývalého profi sportovce je strašný! Naštěstí se vše zachránilo a já normálně chodím!! Takže za mě velké dík!!!
bohumiljurik
Je to můj spolužák a nikdy nebyl hulvát! Kdo to píše lže! Obrátil jsem se na něho ve věci nad kterou jiní krčili rameny a pomohl mi ihned a velmi jednoduše.
Nesouhlasím s předchozím sdělením, "zřejmě nevyhověl", byla jsem u pana doktora, stanovil dg. a provedl vyšetření a do několika dnů jsem věděla, proč mě bolí půl roku noha, čehož jsem dr u lékařů předtím nedoškala. Byl ochotný a precizní v dg.
Stímto doktorem si člověk užije zábavu, byl jsem u něj na vyšetření skříplých nervů..Před EMG mě na všechno připravil...Otec k němu chodil se zlomenou krční obratlí...Měl skřípnuté nervy...A taky mu jakž takž pomohl:)
Chodím k panu doktorovi léta, ochotný a vždy se zájmem řešit problémy nemocného.
Velmi schopný a odborníky uznávaný neurolog. Příjemné a profesionální jednání s pacientem. Vřele doporučuji!!!
Nejlepší!!!
RadimD.
Vřele doporučuji. Osobní zkušenosti. V okrese Šumperk naprostá kapacita.
zahrada.doma@seznam.cz
Zachránil mi ruku.Nejednalo se o úraz.Jeho diagnoza byla přesná.Neurochirurgie FN Olomouc po zjištění kdo provedl vyšetření a stanovil diagnozu provedla ihned operaci.Prsty byly druhý den živé.