Šumavská 2, Plzeň 301 00
Pozor!!! Ambulance od 27.2.2023 přesunuta na novou adresu: Šumavská 2, Plzeň (1.patro).
17/03/2023
Šumavská 2, Plzeň 301 00
17/03/2023
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
VIP individuální program • 2 500 Kč
Ostatní služby
Běžný termín
Šumavská 2, Plzeň
Urocentrum Plzeň - Research Site s.r.o. (1.patro)
Urologická konzultace
Šumavská 2, Plzeň
Urocentrum Plzeň - Research Site s.r.o. (1.patro)
VIP individuální program
2 500 Kč
VIP individuální program (zpoplatněno 2500 Kč za vyšetření) - RESEARCH SITE s.r.o. UroCentrum Plzeň
Byla jsem zde poprvé a byla jsem velmi potěšena ochotou pana lékaře pomoci a jeho přátelským přístupem k cizincům.
Vstřícný a profesionální přístup bez zbytečných průtahů. Po objednání krátká doba čekání.
Mohu jenom chválit pana doktora . Velice mi pomohl . Jsem mu velice vděčný , za jeho přístup a vyřešení mého problému . Ještě jednou velké díky .
Dodržení času objednání a profesionální přístup lékaře
Pan doktor Klečka je skvělý člověk a lékař. Vždy laskavý a usměvavý. Pokaždé ho ráda vidím. S mým problém mi velmi pomohl. Velké díky Vám pane doktore.
Sestřičky jsou také super.
Pan doktor je velký odborník a děkuji za profesionální přístup...
Příjemné prostředí, kde jsou milé jak sestry, tak lékař. Snaha pomoci, lidské a empatické jednání s pacienty.
Ochotný, snaží se vždy pomoci. Účinná léčba. Rád se vždy k panu doktorovi vracím.
Je dobré se vždy předem objednat.Celé pracoviště je maximálně vstřícné,byla jsem spokojená.
Dr. Klečka je empatický lékař,který se snaží propojit medicínu s osobností pacienta. Je trpělivý, vyslechne,dá zpětnou vazbu pomocí slov, ale i jeho mimiky díky které vždy vytváří oční kontakt a úsměv. Je to důležitý moment hlavně pro starší pacienty .Myslím,že ke každému přistupují velmi lidsky, ale s velkou zkušeností medicíny a jeho praxe.
Urologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni