Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
K.P
Pan doktor Kala mě měl ve své péči již od miminka , tak jako mé sourozence , a musím říct , že je to jeden z nejlepších lékařů co znám , a že jsem jich za svůj život potkala :) Vždy poradil a především vyslechl když jsem se bála injekce povídal si semnou a snažil se ať na to nemyslím , pokaždé se mu povedlo mě přelstít a ani jsem nevěděla že mě pichl
Velmi velmi kvalitní lékař, řekl bych, že zcela určitě jeden z nejlepších dětských lékařů na Šumpersku. Obdivuhodně charakterní a uctivý člověk. Oceňujeme že pan doktor používá zdravý úsudek, nesnaží se léčit jen antibiotiky a nejen proto dojíždíme do jeho ordinace 25 kilometrů i přesto že jiné dětské lékaře máme 50 m od domu. Důvěra se získává nelehce, a pan doktor má naši důvěru v maximální možné míře. Děkujeme.
Mudr. Kala se již léta těší naší naprosté důvěře
pan doktor je naprosto úžasný, poradí , pomůže a hlavně děti se ho nebojí, jsem ráda, že k němu můžeme chodit
Výborný lékař,ošetřuji mi tři děti od samého začátku působění ve Starém městě.Děkuji pane doktore.
Skvělý lékař, vynikající odborník, velice empatický, úžasně jedná s dětmi, velice skromný, lékařů jako je on je málo, velice doporučuji všem maminkám.
Vítková Olga
Přístup ke dětičkám naprosto úžasný,kdybych neviděla nevěřila bych.Učil nás Pediatrii ještě v Šumperku,moc příjemný a trpělivý lékař
zelvicka19
Pan doktor je velmi milý,ochotný,usměvavý.Poradí,pomůže.S dětmi to umí ať už jsou v jakémkoli věku.Je radost k něm chodit.Prostě doktor jak má být ;o)