Kateřina
Děkuji panu doktorovi za profesionální a bezbolestnou péči.
Vše pečlivě vysvětlí a je vidět, že svou práci dělá kvalitně a poctivě. Vždy jsem se zubařů bála, ale u pana doktora v ordinaci jsem se vskutku cítila moc dobře. Velkým plusem je také velmi vstříčná sestřička.
Eliška
Je naprosto skvělý, dojíždím k němu na prevententivní prohlídky i po odstěhování do Prahy. Má hodně pacientů, takže obejdnací doba delší, ale to je asi u všech stomatologů. Na druhou stranu, když jsem si ulomila zub nebo potřebovala rychle něco vyřešit během krátké dovolené v ČR, tak mě ošetřil na úkor svého oběda. Je milý a je s ním sranda.
Lukáš
Měl jsem problémy s vypadnutou plombou, záněty kanálku atd.. Pan doktor to udělal velmi profesionálně, ne jako jiní zubaři, zvlášť zde v Písku. Popíše co bude dělat a začne s prací. Spokojenost!
Kristýna
Nejlepší a nejochotnější stomatolog v ČR. Vždy pomůže a je přátelský. Oceňuji jeho pracovní nasazení, kdy "lítá" mezi 2 ordinacema a ještě se dokáže usmívat a vtipkovat. Celá naše široká rodina k němu dochází a neměnili bychom. Můj chrup je plný jeho práce od čištění kořínků až po korunky, které mám v pořádku přes 12 let (- lety prověřeno).
Michal
Ochotný, pracovitý a přátelský. Naštěstí nemám se zuby žádný problém až na jeden kaz, takže vždycky jen zfouknul prohlídku a vše ok :-) Prohlídku nezanedbal! :-) Škoda jen, že vždycky jsem byl objednanej a zrovna ten den je tam tolik lidí, že musim dlouho čekat, ale s tim se nic nenadělá :-)
PK
I když jsem předchozí hodnocení dal velmi dobré a s tím souhlasím. Tak mě zarazil další zákrok,kdy jsem po odchodu bez předchozího upozornění za rentgen zubu zaplatil 200,-Kč.Vše jsem konzultoval s revizním stomatologem a ten mi potvrdil nekorektní přístup lékaře.:-(
Bezva jednání a komunikace.Měl by se trochu více šetřit!!!!!
S panem doktarem Kácou jsem velmi spokojená já i manžel a není nám zatěžko do Písku dojíždět 50 km. manželé B.
velice milý pan zubař navíc s krásnýma očima :)
Petr
Já osobně jsem s ním velmi spokojen, své práci fakt rozumí a chodím k němu spoustu let bez problému. Jenom ty čekací lhůty, ale za to nemůže a je to všude.