LS
Nejhorší lékař jakého jsem kdy poznala !!! Velmi špatná zkušenost a také špatná komunikace . Tohoto lékaře nedoporučuji .
V.V.
Pan doktor opravdu na svém místě. Vystřídal jsem pár doktorů ale takovou ochotu, a takovou péči jsem nikde nedostal. Pan doktor nikdy nic nepodcení a vše vysvětlí.
já k p.doktorovi taky chodila několik let, ale bohužel z důvodu stěhování jsem musela změnit i svého lékaře:-( ale mohu říci že pan doktor, je opravdu špičkový lékař jak má být!!!byla jsem sním vždycky spokojená!!! mohu doporučit!
Pan doktor Kabut je (jsem přesvědčen) vynikajícím diagnostikem. Navíc i z hlediska lidského musím na pana doktora Kabuta říct, že je to lékař na svém místě, není mu zatěžko v případě potřeby navštívit pacienta i v bydlišti, přestože je toto bydliště vzdáleno i několik km od jeho orgdinace. Prostš SUPER.
Výborný lékař, jeho diagnóze plně důvěřuji.
Doktor, jehož odborný rozhled a znalosti medikace nekončí u penicilinu a acylpyrinu, který sleduje nové způsoby a možnosti léčby a vždy pečlivě zvažuje varianty nejvhodnější pro pacienta (nejvhodnější terapeuticky i ekonomicky). Doporučuji.
dobrý lékař na svém místě
super
Martin
fakt výborný
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí