MUDr. Jiří Kabut

Praktický lékař pro dospělé

Kadlčákova 1502, Frýdlant nad Ostravicí

Přiblížit mapu

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Nejhorší lékař jakého jsem kdy poznala !!! Velmi špatná zkušenost a také špatná komunikace . Tohoto lékaře nedoporučuji .

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Pan doktor opravdu na svém místě. Vystřídal jsem pár doktorů ale takovou ochotu, a takovou péči jsem nikde nedostal. Pan doktor nikdy nic nepodcení a vše vysvětlí.

já k p.doktorovi taky chodila několik let, ale bohužel z důvodu stěhování jsem musela změnit i svého lékaře:-( ale mohu říci že pan doktor, je opravdu špičkový lékař jak má být!!!byla jsem sním vždycky spokojená!!! mohu doporučit!

Pan doktor Kabut je (jsem přesvědčen) vynikajícím diagnostikem. Navíc i z hlediska lidského musím na pana doktora Kabuta říct, že je to lékař na svém místě, není mu zatěžko v případě potřeby navštívit pacienta i v bydlišti, přestože je toto bydliště vzdáleno i několik km od jeho orgdinace. Prostš SUPER.

Výborný lékař, jeho diagnóze plně důvěřuji.

Doktor, jehož odborný rozhled a znalosti medikace nekončí u penicilinu a acylpyrinu, který sleduje nové způsoby a možnosti léčby a vždy pečlivě zvažuje varianty nejvhodnější pro pacienta (nejvhodnější terapeuticky i ekonomicky). Doporučuji.

dobrý lékař na svém místě

super

fakt výborný