Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Zuzana Belžíková
Naprosto výborný, ochotný, milý pan doktor taktéž i jeho milá manželka, která mu dělá sestřičku. Pan doktor mě vše vysvětlil viděl, že mám velké bolesti a ještě dnes mě zařídil ct vyšetření. Zatím jsem tam byla dnes po prvé diagnózu se dozvím, až zítra, ale musela jsem hned napsat pozitivní recenzi. Z tak lidským přístupem jsem se u lékaře dlouho nesetkala za mě vinikajicí neurolog taktéž i sestřička vynikající za mě 5 hvězd
analim
Z pohotovosti do nemocnice. Kdyby mě bolestí nevyskočil tlak, který jsem měla do té doby ukázkový, na 240/180, tak by mě v noci ochrnutou v ukrutných bolestech poslal domů. Potom jsem ležela 4 dny bez vyšetření a po vyšetření zjištěna vyhřezlá ploténka.
pacientka
Pan doktor je super.Když zjistí vážný problém,hned odešle na CT a snaží se co nejlépe pomoci,vše podrobně vysvětlí a rozebere.Ale jedna věc mi u něj vadí.V Břeclavi je hodně vytížený a když přijede do Mikulova na odpolední ordinaci kterou zde má jedenkrát týdně,je unavený a i protivný.Když je unavený,měl by ordinaci v Mikulově zrušit a nestresovat pacienty.
Velmi dobrý lékař.Poprvé mám pocit když mluvím o pooperačních problémech,že pan doktor ví o čem mluvím a že si nemyslí,že simuluji.
Naprosto super !
U pana doktora jsem se ocitla v neděli na pohotovosti a mohu říct že ani ve všední den by se mi ta¨kového vyšetření nedostalo.Prostě chválím,chválím chválím.....
Bývalá kolegyně
Pan doktor je šikovný, ale měl by víc odpočívat..!!!
Svobodná Boženka
Sympaťák.