Ord. praktického lékaře stomatologa
Výstupní 3219/2, Ústí nad Labem

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Bolest

Pan doktor je nejlepší zubař já jsem velice spokojená jak s přístupem doktora tak i jeho sestřičky oba hodný a mají dobrý srdce přes velkou bolest když jsem přišla okamžité mě vzal a na nic nečekal a pomohl mi takže za mě 1 jsem spokojená ????

Spokojenost veliká. Pan doktor i sestřička jsou uzasni a zachránili mi zoubky už dvakrát. Doporučuju

Ocitl jsem se v nouzi s akutním problémem a moje zubařka měla zrovna volno. Pan doktor mě celkem ochotně vzal a velmi profesionálně mi vytrhl dva zuby. Pracoval bezbolestně a ještě jsme si docela zajímavě popovídali. Velmi přesně také trefil umrtvení, bylo účinné a přitom hodinu poté už jsem mohl normálně mluvit; jindy mám ztuhlá ústa ještě půl dne.

Dnes se mi pan doktor podíval na zoubek. Musim řici, že tu spousta lidí neví o čem mluví. Mudr.Jurca, kterého jsem před tím vůbec neznala, mi dnes zachránil ústa.
Nejen, že pracoval v rukavicích, se zavřenými dveřmi a milou a usměvavou sestřičkou, ale vše mi vysvetlil a navíc se choval velmi slušně. Injekce byly cítit , ale zub byl pak venku ani nevím jak. Takže kdo jste tu a čtěte věřte, že si vlastní názor musí udelat každý sam. Můj je pozitivní a pana doktora přes jeho věk doporučuji i pro děti i pro dospělé!!!! Smekám před ním.... Když jsem viděla s jakými zuby k němu lidí chodí, má můj hluboký obdiv..... Pane doktore jste kabrnak!

Pan doktor JURČA je vyborny stomatochirurg. Po dvou dnech zanetu pod 8mickou a spatne rostlymi koreny jsem k nemu byla odeslana na doporuceni az ze severu cech. Cca 120 km. Jela jsem s obrovskym strachem. Ale zbytecne prace naprosto profesionalni a bezbolestna! Za par minut se vsim vsudy hotovo. Vyborny pristup jak lekare tak sestry. Na dvere jsem ani nevzdechla, takze netusim, zda byly zavrene, ci ne i kdyby ne, neni do ordinace videt a v cekarne hralo radio, takze by nikdo ani neslysel o cem jsme mluvili. Komunikovali jsme celou dobu a o vsem. Velmi lidsky a vtipny clovek. Za sebe hodnotim velice kladne a kdyz bude treba vyuziji jedine pana doktora. Skoda, ze takovych lekaru neni vic. :-) Sedlačková Eva

ahoj nevím jaký máte názor na pana doktora ale když jsem dělala poštačku tak se mi ulomil zub měla jsem tam kořen a pan doktor byl ten den ochotný a pomohl mi od bolesti jsem nou si povídal byl suprovím a pomohl a nemůžu si stěžovat

Pan doktor možná odvádí svou práci dobře, ale následné bolesti bez jakýchkoli předepsaných anestetik a jeho vulgární a urážlivé chování je neomluvitelné, takový člověk by neměl být doktor.

Doktor je dobrý v tom,že udělá rychlej proces a zub je během chvíle venku bez jakékoliv bolesti. Na druhou stranu má i své zápory - často otevřené dveře do čekárny, velmi silné a dlouho trvající bolesti po odeznění umrtvujícího efektu při trhání a taky věčně narvaná čekárna

Naprostá spokojenost! Umrtvená půlka huby, se slovy "ještě nic nedělám" je člověk v klidu a pak jen kouká na vytržený zub. Je u něj celá rodina. Dveře, ač je mi to u permanentního vertikálního úsměvu, byly u každého pacienta zavřené. Nicméně hysterky jsou slyšet i přes zavřené dveře. Špičkový doktor.

Dá se pominout vulgární a nevhodné vyadřování tohoto lékaře.To jen svědčí o destruktivní výchově a socializaci jedince.Lidé jsou různí.....
Co se ale omluvit nedá, je práce bez rukavic a celé prostředí mi nepřipadá nikterak sterilizováno.Doktor má přerostlé a neupravené nehty, nerada bych přistoupila na teorii a možnost, že toto porušování hygienických předpisů právě přispívá k neúspěšné, dlouhodobé a bolestivé léčbě mé dutiny ústní.Několikrát jsem byla svědkem, že z pana doktora byl cítit alkohol, což zmínili ve svých hodnocení i jiní pacienti, to nebude náhoda!
Občas mě zaráží neodůvodněné účtování regul. poplatku, snad každotýdenní návštěvy na pozvání tohoto lékaře nejsou cílené za účelem těžení peněz ?!
Dlouho jsem měla pocit, že tento doktor je schopný a šikovný ve svém oboru, nicméně skutečnosti pořízené v jeho ordinaci mě přesvědčily o opaku!
Jsem zklamaná a znechucená jeho přístupem a intenzivně sháním specialistu, který napraví to, co pan doktor Jurča zanedbal.