Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jozef Grivalský
Chuť pomáhat ve spojení s profesionálním přístupem a ochotou. Byl jsem velice spokojen a doufám, že příště zde bude znovu stejně příjemný a šikovný lékař. Stejně tak i sestřička.
Winterová Lucie
Nejúžasnější PAN DOKTOR, kterého jsem kdy poznala.Vždy má úsměv na tváři,jeho přístup je bezkonkurenční ;) Mému synovi zachránil nohu a tři roky nás drží nad vodou :) Kdykoliv jsem potřebovala,byl tu pro mého syna i přes neuvěřitelnou vytíženost.Jsem moc a moc vděčná,že zde existují lidé,jako je pan primář :)
L. F.
Nejlepší pan doktor v Ústí. Velmi doporučuji, sice má straaašně moc pacientů, ale ráda počkám. Jeden z mála, který mi pomohl. Vysvětlí, je vidět, že umí.
Jiřina Javůrková
Pan doktor Jurča je nejen vynikající lékař, operatér, diagnostik, ale i člověk. Vždy vše vysvětlí, povzbudí a odoperuje.S jeho chováním i jednáním jsem nadmíru spokojená. Přeji mu hodně zdraví a spokojené pacienty. Děkuji Jiřina Javůrková
Irča Janištinová
Pan doktor,skvele vystupovani,jednani s pacientem,pred operaci vse vysvetlil,po operaci se take zajimal. Kontroly probihaly v ustecke poliklinice kazdych 14dni (po dobu 2mesicu,posledni kontrola pred ukoncenim PN byla za mesic. Vse v poradku. Operace patni kosti. (srouby v pate). Pana doktora mohu jen doporucit. Janistinova.
helenik007
Výbornej člověk, znamenitý lékař nevyměnila bych ho ani náhodou.Profesionál vše vysvětlí ,co vás čeká jak bude postupovat prostě lidský přístup za mně super
Markéta
Velmi nepříjemný a neprofesionální lékař! Nepravdivě informuje o povinnostech vyšetření, pan doktor by se měl sám něco přiučit a možná i navštívit psychiatra! K tomuto lékaři s dítětem nikdy víc!
Alena
K panu doktorovi jsem se dostala náhodou. Můj ortoped na mě měl čas. Svou práci odvedl velmi dobře. Jsem po operaci halluxu. V případě, že budu mít zase nějaký ortopedický problém, zase se obrátím na něj. Všimla jsem si, že je pracovně velmi vytížený, přesto si ráda počkám! Přeji mu hodně pracovních úspěchů a spokojených pacientů jako jsem já.
Alena Tomášková