Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. Jiný

Chuť pomáhat ve spojení s profesionálním přístupem a ochotou. Byl jsem velice spokojen a doufám, že příště zde bude znovu stejně příjemný a šikovný lékař. Stejně tak i sestřička.

W
Umístění: jiné místo Jiný

Nejúžasnější PAN DOKTOR, kterého jsem kdy poznala.Vždy má úsměv na tváři,jeho přístup je bezkonkurenční ;) Mému synovi zachránil nohu a tři roky nás drží nad vodou :) Kdykoliv jsem potřebovala,byl tu pro mého syna i přes neuvěřitelnou vytíženost.Jsem moc a moc vděčná,že zde existují lidé,jako je pan primář :)

Umístění: jiné místo Jiný

Nejlepší pan doktor v Ústí. Velmi doporučuji, sice má straaašně moc pacientů, ale ráda počkám. Jeden z mála, který mi pomohl. Vysvětlí, je vidět, že umí.

Umístění: jiné místo Operace kolene

Pan doktor Jurča je nejen vynikající lékař, operatér, diagnostik, ale i člověk. Vždy vše vysvětlí, povzbudí a odoperuje.S jeho chováním i jednáním jsem nadmíru spokojená. Přeji mu hodně zdraví a spokojené pacienty. Děkuji Jiřina Javůrková

Umístění: ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. konzultace pred operaci;nasledna operace paty.

Pan doktor,skvele vystupovani,jednani s pacientem,pred operaci vse vysvetlil,po operaci se take zajimal. Kontroly probihaly v ustecke poliklinice kazdych 14dni (po dobu 2mesicu,posledni kontrola pred ukoncenim PN byla za mesic. Vse v poradku. Operace patni kosti. (srouby v pate). Pana doktora mohu jen doporucit. Janistinova.

Umístění: ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. bolest kolene

Výbornej člověk, znamenitý lékař nevyměnila bych ho ani náhodou.Profesionál vše vysvětlí ,co vás čeká jak bude postupovat prostě lidský přístup za mně super

Umístění: jiné místo Kontrola

Velmi nepříjemný a neprofesionální lékař! Nepravdivě informuje o povinnostech vyšetření, pan doktor by se měl sám něco přiučit a možná i navštívit psychiatra! K tomuto lékaři s dítětem nikdy víc!

K panu doktorovi jsem se dostala náhodou. Můj ortoped na mě měl čas. Svou práci odvedl velmi dobře. Jsem po operaci halluxu. V případě, že budu mít zase nějaký ortopedický problém, zase se obrátím na něj. Všimla jsem si, že je pracovně velmi vytížený, přesto si ráda počkám! Přeji mu hodně pracovních úspěchů a spokojených pacientů jako jsem já.
Alena Tomášková