Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Růžena Novotná
Hodnotím pana doktora Jungwirtha jako nejen vynikajícího odborníka,ale i člověka s milým, ochotným, obětavým přístupem k pacientovi,a i jeho spolupracující tým sestřiček je skvělý.Vám i sestřičkam děkujeme, pan doktor se stará o velkou část naší rodiny.
Milan Krása
Pan primář je nepochybně odborníkem na svém místě. Přestože některé léčebné metody mohou laikovi připadat zvláštní, jsou rozhodně účinné. Pokud někdo očekává, že se mu anální fisura zahojí za týden a po operaci hemoroidů 3.stupně půjde za 3 dny opět do práce (tak jako já), může být značně rozčarován. A ano, někdy jsem v čekárně čekal déle, ale chápu, že chirurgická ambulance není nádraží a zákrok se někdy může protáhnout. Léčba na proktologii vyžaduje trpělivost.
Děkuji za péči nejen panu doktorovi, ale i milým sestřičkám. Snad jen malá připomínka: v případě zahraniční výpomoci může snadno vzniknout nedorozumění.
ZL
Několika hodinová čekání se opakuji při každé návštěvě ordinace. Systém objednání na určitý čas nefunguje. Kdyby se to stalo jednou, mám pochopení, ale čas panu doktorovi nic neříká!
K.C.
Poučení pro příště kouknout se na reference na těchto stránkách, vidím až teď podobné zkušenosti jiných lidí se zlou arogantní komunikaci tohoto doktora, který bohužel poškozuje celý ústav Sv. Anny, kde aktuálně působí.
Má osobní zkušenost je drzá a arogantní komunikace doktora při zrušení termínu v den zákroků pro změnu mého zdravotního stavu. Pan doktor separátně zavolal, aby mi vynadal, nepustil mě vůbec ke slovu a odmítnul další mé ošetření.
Pro mně asi nejlepší výsledek a děkuji asi mým ochranným andělům tam nahoře, že se mi nedostal tento lékař do mého života. Příště budu obezřetně vybírat pro tento zákrok i přes nastavenou preferenci mého odesílajícího zdravotního střediska, kterému jsme samozřejmě taky ohlásila tento nevhodný styl komunikace. Takhle se v žádném případě nevyřizují zrušení zákroku ze strany pacienta v den zákroku.
Vážený pacient
Zklamání. Samozvaný primář již rozdělené kliniky u Sv. Anny má za sebou v některých ohledech jistě zářnou kariéru, jeho zásluhy stran transnasální endoskopie a řada úspěšných operací budiž mu uznány. Ovšem Co se týká nynějšího stavu a chování, zde už je potřeba se lehce (nebo spíše silně) pozastavit. Jungwirth má o sobě velmi vysoké mínění a podle toho se chová. Nicméně pokud by bylo lékařsky vše v pořádku, dalo by se mu to odpustit. Nicméně má zkušenost taková není. Trpím refluxní chorobou jícnu a mám tuto diagnózu potvrzenou jinými lékaři. Jungwirth mi každopádně tuto diagnózu v podstatě popřel. Jiné lékaře tvrdě kritizoval a choval se hrubě. Strašil operací řečmi ve smyslu “pokud na ni půjdete, bude vám protržen jícen” a podobně. Zvláštní vzhledem k tomu, že na samotných stránkách sanatoria u sv. Anny se píše, že se jedná o běžný zákrok. Proč to tedy píší, když dle Jungwirtha dochází k protržení jícnu? Proč rovnou tedy pacienty neposílá jinam, když on sám protrhává lidem jícny?
Vladimír Beran
6 let jsem měl po ránu silné záchvaty kašle. Lékařka na plicním odd. na mně zkoušela různé léky vč.kortikoidů, ale nic nepomáhalo. Až po vyšetření u p-MUDr.Jumgwitha se zjistilo, že příčinou byl silný reflux. V jeho sanatoriu mně laparoskopicky operoval p.doktor. Od této doby mám naprostý klid a vše je v pořádku. Mudr.Jungwirth je velmi obětavý, vstřícný a velice šikovný lékař, který má mojí důvěru. Pane doktore, děkuji
Michal Š.
Za mě musím říct, že mi pan doktor hodně pomohl. Poprvé jsem u něj byl předloni, kdy mi zachránil žaludek a i od té doby mi mnohokrát pomohl nad rámec nutného. Naposledy včera. A ač k lékařům nechodím nijak rád (kdo taky jo, že), tak na navštěvu pana doktora se i těším.
K.L.
Po některých názorech tady, jsem se bála navštívit p. doktora. I když jsem vždy byla spokojená s chováním lékařů zde na klinice. Každopádně co se týče p. doktora, je to úžasný člověk. Vyšetření proběhlo i přes mé nervy a stud v pohodě. Pan doktor byl hrozně milý, ochotný, vše vysvětlil a po celou dobu jsme si povídali a dost se i nasmáli. Až jsem zapomněla, proč tam vůbec jsem. Takže nerozumím některým negativním zkušenostem zde. Doba čekání je možná delší, ale to je nyní už všude. Lepší než když doktor pacienta pořádně neprohlédne a nevyslechne. Jako jediná klinika mě s akutním případem vzala hned druhý den, všichni ostatní až za měsíc nebo za příplatek 1500Kč.
Jiří Vitáček
Hodnotím na základě vlastní zkušenosti, a to 2x koloskopie, 1x operace vnitřních hemoroidů. Vždy zcela profesionální, ale přesto mimořádně lidský přístup MUDr. Jungwitha. Podrobně mě informoval o vyšetření i zákroku, na všechny otázky odpověděl. Situaci dokázal odlehčit s decentnim humorem, případně vtipnou glosou. Také jeho spolupracující tým byl skvělý. Negativním hodnocením jeho práce nerozumím, osobně jednoznacne DOPORUCUJI.
Petr C.
Přečetl jsem si různé zkušenosti pacientů na této webové stránce. Velmi mne překvapila některá špatná hodnocení pana doktora Jungwirta, proto jsem se rozhodl připojit hodnocení své. Některé, zde zveřejněné názory o nepříjemnosti či aroganci pana doktora absolutně vylučuji a jsem jimi pobouřen. Tento lékař je naopak velmi milý, ochotný, usměvavý, chápající a snažící se vám vždy co nejlépe pomoci. Byl jsem ve velmi svízelné situaci. Nepříjemný absces a velké bolesti. Nejen, že mě přijal bez objednání, ale ošetřil mě i po své pracovní době, s úsměvem a následným podrobným vysvětlením dalšího postupu léčby. Docházím do jeho ordinace pravidelně každý týden a vždy jsem velmi spokojen nejenom s péčí, ale i s jeho lidským přístupem k mým problémům. Také bych rád vyzdvihl chování a přístup jeho sestřiček k pacientům.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze