MUDr. Jiří Jeřábek

Zubař Více

Uherské Hradiště 1 adresa

Praktický zubní lékař
Františkánská 204, Uherské Hradiště

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

I
Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

Nejhorší zubař na světě. Trhal mě 3 zuby a celou dobu byl nepříjemný a moje bolest mu delala vyloženě radost. Pokud trhat, tak někde jinde. Poranil mě nerv.

Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

Nejhorší trhání osmičky. Pan doktor byl celou dobu nepříjemný nejen na mě,ale i na sestru. Byl drsný a při zákroku mi poranil nerv,který způsobil necitlivost rtu,dásně a brady. Je to více než rok a stále to necítím. Antibiotika mi také nedal. Takže pokud vybíráte zubaře, který trhá- jděte raději jinam. Už tam v životě nevkročím. Přístup na nule a empatie pod nulou.

B
Umístění: jiné místo Chirurgický zákrok osmiček

Byla jsem u pana doktora Jeřábka 2x na chirurgickém zákroku osmiček a za mě maximální spokojenost. Pan doktor byl příjemný, usměvavý, normálně se mnou komunikoval a vše mi vysvětlil. Zákroky byly vždy bez bolesti a to nešly lehce vytrhnout a po zákroku bylo všechno v pořádku bez jediného prášku od bolesti. Můžu jen vřele doporučit.

Pan Jerabek je velmi spatny a necitlivy zubar. Praci rychle odflakne. Chodil jsem k nemu pravidelne 2 krat do roka a vzdy mi bud rekl, ze je vsechno ok nebo byl jeden kaz. Ted jsem zmenil zubare a ten mi rekl, ze mam 15 kazu!!!! A ze spousta z nich se jiz dlouhou dobu formovala! To ale musel videt, kdyz mi delal skoro pokazde rentgen!!! NEDOPORUČUJU!!!!!!

B

Opravdu silně nedoporučuji!! Pan Jeřábek je velmi hrubý, necitelný a postrádá smysl empatie. Byla jsem u něj několikrát (vždy jsem mu dala ještě šanci), ale jsem ráda, že víc osmiček už v puse nemám. Měla jsem z něj vždy pocit, jako by mu má bolest dělala radost a vybíjel si na mě svůj hněv. Když si na poslední návštěvu vzpomenu, je mi špatně. Něco vydržím, nejsem žádná bábovka, ale tohle byl hrůzný zážitek. Neusměje se, neprohodí žádné slovo, nezeptá se, jestli něco nebolí... prostě jen páčí, páčí a když to nejde silou, jde to ještě větší. Pak mě poslal do prvního patra na rentgen... bylo mi špatně, málem jsem omdlela na chodbě, očividně ho to nezajímalo. Tvářil se pořád stejně. Rentgenoval mě bez ochranného pláště!!! Ještě v práci jsem se se slzami v očích klepala pod tíhou hrůzného zážitku. Tak si nepředstavuji stomatologii 21. století!! Dotázala jsem se na něj i u známých a mají podobné zkušenosti. Nechápu, jak někdo může napsat, že je to vynikající lékař.

Jediné, na co si můžu stěžovat, je hrozně dlouhá čekací lhůta - když se poštěstí, čekáte i 4 měsíce. Jinak jsem s péčí dr. Jeřábka plně spokojen. Zažili jsme spolu vysekávání zubu z kosti, trhání zubní anomálie, trhání samotného kořene a podobné lahůdky a vždy všechno dopadlo dobře, bez velké bolesti a bez komplikací. Rozhodně si neumím představit, že by dr. Jeřábek byl "necitelný" a se slzami od něj nikdy neodcházela ani moje dvanáctiletá dcera, natož dospělý člověk.

Pro srovnání, když se mi jednou (ne až tak dávno) nechtělo čekat a šel jsem do Zlína, tamní primář Mudr. et Mudr. mi při trhání zlomil sousední zub, a ještě se snažil tvářit, že za to vlastně nemůže. TAK vypadá špatně provedený zákrok.

Velmi necitelné zacházení!! Neškodilo by trochu empatie, pane doktore. Určitě vás nebudu doporučovat, snesu opravdu hodně, ale abych odcházela z ordinace se slzami, tak to se mi skutečně ještě nestalo! Otřesný zážitek.

Před desíti lety manželce nereflektoval na její výrok, že stolička k vytažení ještě není umrtvená, zkusila si při tom. Následně avizovala, že omdlívá. Odpověď, to bude dobré, a pak jsme ji křísili. Tak, že řekla, že ona ani děti k němu nikdy. Já jsem to letos riskl, avšak po předchozí konzultaci s osobním lékařem, že se nejedná o tak složitý chirurgický zákrok, jak u manželky. U mne vše proběhlo bezproblémů, bezbolestně a rychle. Sice jsem řekl, že chci, aby to bylo dokonale umrtvené a doteďka je vše v pořádku. Takže za mne a pro jednoduché zákroky (nejednalo se o tahání zubů) odpovědně doporučuji MUDr. Jeřábka, se známkou DOBRÝ.

Hrozné! Po vytažení pravé dolní osmičky, mám po 7 dnech stále pusu napuchlou, ze spodku čelisti mi to hýří barvami, bolest až nevydržitelná!! Jak už tady bylo zmíněno, opírá se nástroji o zdravé zuby! NIKDY VÍC!!!!!

Velmi dobrý, zkušený doktor. Nepárá se s tím.