Zubní ordinace
Durďákova 11, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jsem velmi spokojen

Jsem jeho pacientkou již řadu let a hodnotím vylmi vysoko.
jak odborný, tak i lidský přístup :)

S panem doktorem mám doposud velmi dobré zkušenosti. Klinika MUDr Jaškovských je na vynikající úrovni. Miroslav Jiskra.

Považuji ho za velmi dobrého odborníka a jeho přístup k pacientům je jedním z nejlepších co od stomatologů znám. Práci má zorganizovanou dobře, nečekáte pokud jste objednaní a sestra je příjemná. Doporučuji!

Dobrý zubař, vše už tu bylo řečeno a nemůžu udělat nic jiného než s tím souhlasit. Ochotný, poradí a je s ním sranda což u doktorů moc často nebývá :-)

Pan doktor mi vysekával zub a i přes tento zákrok jsem si s ním užila legraci, je to velmi vtipný člověk, sympatický, chodila jsem k němu, když jsem nosila rovnátka od jeho paní- doktorky Jaškowské a opravdu si na něj nemůžu stěžovat. Zdravotní setřička je také velmi příjemná. Doporučuji

Měla jsem silny zanet 8micky na ktery mi doporucil vyplachy hermanekem.
Skoncila jsem na pohotovosti s nasdazenymi silnymi antibiotikami.
Zcela nedoporucuji tohot lekare.

N

Výborný pan doktor! Já i moje rodina včetně dětí jsme velice spokojeni. Dokáže nás vždy rozesmát i když nám někdy opravdu není do smíchu...

T

Pár zubů mi zachránil, pár udělal nových. Pravidelné kontroly 2x ročně, milý přístup i jeho sestry. Jenom se k němu objednává na pár měsíců dopředu...

- Výborný, optimálně navrhuje řešení a zákroky.
- Vysvětlí potřebné před zákrokem.
- Přesný objednávkový systém.