Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví
Orlí 10, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

Chodím už X let díky panu doktorovi mám dvě krásné a zdravé dcery

T
Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

Velmi příjemný pan doktor, snažil se pomocí a hlavně věci řešil. Oproti jiným gynekologům. Doporučuji :)

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

Milý a vždy dobře naladěný lékař, udělá si čas, podrobně vyšetří, je to odborník na svém místě. Byla jsem na ultrazvuku v prvním trimestru, moc jsem se bála, ale pan doktor mě svou dobrou náladou doslova “nakazil” a pak už vše proběhlo v klidu a já nemám co vytknout.

Umístění: jiné místo Jiný

S panem doktorem jsem velice spokojená....Absolvovala jsem u něho screeningy a úplně jsem žasla jak si povídá s miminkem a jde vidět že ho to baví....Za mě TOP doktor!

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

Já jsem měla výbornou zkušenost s panem doktorem při screeningu. Vše mi dobře popsal, přimlouval se mnou i miminkem a byl i vtipný.

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

K panu doktorovi jsem přešla na základě kladných hodnocení hned, jak jsem otěhotněla. Bohužel jsem byla velice zklamaná z jeho postoje, vyšetřovacích metod, trapných vtipů k mé osobě či mým velmi odůvodněným obavám v těhotenství. Nevysvětluje, nekomunikuje a je hrubý. Sestřička je stále přítomna. Hledám si náhradu a jsem ochotna cestovat klidně i mimo město, jen abych se podobnému chování pro příště vyhnula. Nedejte na to, že je to "vyhlášený" doktor - takto se vyhlášený doktor nechová.

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

K panu doktorovi chodím od roku 2018 na odborná ultrazvuková vyšetření v rámci těhotenství. Velice pečlivý lékař, velmi podrobně vyšetřuje, žádný dotaz nikdy neodbije, opravdu je to kvalitní odborník. Nic nepodceňuje a vždy dělá podrobná následná vyšetření, pokud se mu něco nezdá. Děkuji za jeho práci a vřele doporučuji, jako bonus ještě funguje jeho jedinečný humor.

N
Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví Jiný

Pan doktor je velmi HRUBÝ a neempatický! Jako tehotna jsem k nemu zasla akutne, protoze moje gynekolozka mela dovolenou. Vysetreni extrémně bolelo, tak tlacil na podbrisek, ze jsem mela modriny a bala se nekolik dni o miminko!!! Prosila jsem ho, aby byl jemny, na to mi odpovedel, ze je hrubian - coze, prosím? Na mou otazku, jestli mi nahodou neodtika prilis brzy plodova voda rekl, ze neodtika - nebo alespon ne moc. Jako co to je za infromaci, zvlast v prvni polovine tehotenstvi? Nikdy vic a davejte si na nej pozor!!

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví

K panu doktorovi jsem šla z důvodu nepřítomnosti mojí lékařky Krouželové, která je velice dobrý lékař. Byla jsem mile překvapena, pan doktor je zábavný a vše vysvětlil, takže pro mě nebyla prohlídka nepříjemná, spadl mi kámen ze srdce a určitě se k němu ráda vrátím.

T

chodím k němu už 13 let a můžu říct že je nejlepší v Brně.Dřív sem chodila na Obilný trh na dětskou gyn. a už nikdy víc. V těhotenství vše vysvětlí, z každé návštěvy obrázek z ultrazvuku bez problémů. Je dost pečlivý šetrný a nic nezanedbá. na cokoliv se zeptám dostanu odpověď.I přes všechny problémy nikdy nic nepodcenil i pooperační komplikace vše řešil, kontroly každý den nebyl problém.Za mě zlatý pan doktor.